Opaal - Zirkoon - Topaas - Saffier

Duiven
Van € 793 tot 901 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 89 (geen beschikbaar)
 • Wonen 108 tot 117 m²
 • Aantal kamers 15
 • Perceel 108 m²

Omschrijving

Deze ruime eengezinswoningen zijn gelegen in Duiven Zuid. Duiven zuid is een van de waterrijke gebieden van Duiven en gelegen ten zuiden van de spoorlijn. Duiven Zuid biedt ook een scala aan voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvelden en groenvoorzieningen. Centraal in de wijk Duiven-Zuid is Het Eiland gebouwd met winkels, woningen, scholen en een cultureel centrum omringd door waterpartijen. In de wijk is extra aandacht besteed aan woonkwaliteit en architectuur. De wijk is opgezet met een goed doordacht wegenplan: de doorgaande wegen liggen aan de rand van de wijk, zodat in de woongebieden zo weinig mogelijk verkeer is.

De meeste woningen van dit project zijn voorzien van 3 slaapkamers en een zolder met (mogelijkheid tot) een 4e slaapkamer. De woningen hebben allen een halfopen keuken en een tuingerichte woonkamer, waarvan de meesten zijn gelegen op het zuiden.
De woningen zijn aangesloten op het stadsverwarmingsnet van de NUON, die ook het warmwater in keuken en badkamer levert.

Duiven
De gemeente Duiven bestaat uit de drie dorpen Duiven, Groessen en Loo De gemeente ligt aan de snelweg de A12 midden in de Liemers, ten noorden van het Pannerdens Kanaal. Van 1986 tot en met 1994 is Duiven groeigemeente geweest. Vanaf 1995 richt ze zich voornamelijk op het beheer en onderhoud van haar eigendommen en grondgebied.

Het centrum van Duiven heeft de uitstraling van een typisch dorpscentrum. Kleine gezellige straten, de benodigde supermarkten en winkels en een aanbod van sport, recreatie en evenementen.

Bereikbaarheid
Duiven kent een goede bereikbaarheid door de ligging aan de A12 en de aanwezigheid van een NS treinstation, vanwaaruit je in minder dan 11 minuten in Arnhem bent.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 89 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Ruime eengezinswoningen in 'Het Eiland'

  Vrijstaande woning Van € 793 tot 901 /mnd
  • wonen 108 tot 117 m² wonen
  • aantal kamers 15 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Opaal - Zirkoon - Topaas - Saffier

Van € 793 tot 901 /mnd