Van Goyenstraat 65 t/m 111 "De Horst"

Duiven
Van € 449 tot 692 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
 • Wonen 57 tot 69 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Gebouw "De Horst" is gesitueerd aan de Van Goyenstraat in de wijk De Horst te Duiven-West. Op de begane grond bevindt zich een supermarkt. In de directe omgeving is er een basis- en kleuterschool en op korte afstand ligt een wijkpark. Vlakbij het complex is een bushalte aanwezig. Parkeergelegenheid op openbaar terrein is er voldoende.

De Horst bestaat uit 24 appartementen verdeeld over drie woonlagen. Er zijn 15 driekamerappartementen en 9 vierkamerappartementen. Er zijn 7 verschillende woningtypes aanwezig. Het complex is voorzien van een afgesloten entree met intercom en lift.

‘’In dit complex richten wij ons op een specifieke doelgroep. De beoogde doelgroep voor dit complex zijn een- en tweepersoonshuishoudens zonder inwonende kinderen, toewijzing geschiedt onder andere op basis hiervan. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen”

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Van Goyenstraat "De Horst" : appartementen

  Portiekflat Van € 449 tot 692 /mnd
  • wonen 57 tot 69 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Van Goyenstraat 65 t/m 111 "De Horst"

Van € 449 tot 692 /mnd