Amnesty Internationalweg, Hans Schollstraat, Raoul Wallenbergstraat, o.a

Haarlem
Van € 1.075 tot 1.230 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 72 (geen beschikbaar)
 • Wonen 118 m²
 • Aantal kamers Onbekend

Omschrijving

Comfortabel wonen, in een ruime woning met een beschutte achtertuin. Zuiderpolder is een jonge wijk omgeven door groen. Voor de dagelijkse boodschappen is er rondom het Prinses Beatrixplein voldoende winkelaanbod. Met de A9 en station Haarlem Spaarnwoude in de buurt, is de bereikbaarheid van de wijk goed.

Ruimte volop
In de Zuiderpolder zijn deze populaire eengezinswoningen te huur. Ruime huizen, met een open keuken aan de straatzijde en een lichte woonkamer met uitzicht op de achtertuin. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een comfortabele badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. De zolderverdieping beslaat de volledige oppervlakte van de woning. Een fijne ruimte voor het realiseren van een extra (slaap)kamer of hobbyruimte.

Achtertuin met berging
Deze 72 eengezinswoningen liggen aan de Amnesty Internationalweg, Dietrich Bonhoeffervaart en omliggende straten. Een rustige, vriendelijke wijk met weinig verkeer. De woningen aan de Dietrich Bonhoeffervaart kijken uit op het water. Behalve binnenshuis, is ook de ruimte achter de woning royaal. Alle huizen beschikken over een fijne achtertuin met terras en ruime buitenberging. Ook is er een achterom, handig voor het stallen van de fiets. Voor de auto is er voldoende plek op de ruime parkeervakken voor de deur.

Rustig en goed bereikbaar
De woonwijk Zuiderpolder ligt aan oostkant van Haarlem. Het is een geliefde, moderne wijk waar gezinnen, stellen en alleenstaanden prettig wonen. De woonomgeving is rustig en vriendelijk, ook voor (klein)kinderen. Handig zijn de winkels rondom het Prinses Beatrixplein, op vijf minuten fietsafstand. Hier zijn een supermarkt, bakker, slagerij en een toko te vinden. Voor een uitgebreider aanbod van winkels, cafés en restaurants, ligt de gezellige binnenstad van Haarlem op slechts tien minuten fietsafstand. Genieten van de natuur kan volop in de directe omgeving. Bijvoorbeeld in de Kennemer Duinen of op het strand bij Bloemendaal. De ligging van de wijk is gunstig, nabij snelweg A9 en op vijf minuten lopen van station Haarlem-Spaarnwoude. Hierdoor is het centrum van Amsterdam binnen een kwartier bereikbaar. Ook zijn er goede verbindingen met Schiphol, de Haarlemmermeer en de IJ-mond.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 72 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • eengezinswoningen

  Tussenwoning Van € 1.075 tot 1.230 /mnd
  • wonen 118 m² wonen
  • aantal kamers onbekend
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Amnesty Internationalweg, Hans Schollstraat, Raoul Wallenbergstraat, o.a

Van € 1.075 tot 1.230 /mnd