Moerbalk 53 t/m 91

Hoorn (NH)
Van € 580 tot 750 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 46 (geen beschikbaar)
 • Wonen 69 tot 86 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

De seniorenwoningen zijn gelegen aan de Moerbalk in de wijk Kersenboogerd, een nieuwbouwwijk in Hoorn. De woningen zijn gebouwd in 1987. De gemeente Hoorn heeft een fraai historisch centrum en een belangrijke recreatieve functie door de ligging aan het IJsselmeer. Mede doordat Hoorn als hoofdstad voor West-Friesland fungeert, beschikt de stad over een groot aantal voorzieningen. Op circa 400 meter afstand van de woningen bevindt zich een treinstation. In de directe omgeving van dit station ligt een winkelcentrum.
Groenvoorzieningen en parkeergelegenheid zijn rondom de woningen voldoende aanwezig.

Het geheel bestaat uit totaal 46 zelfstandige woningen, waarin 4 verschillende typen voorkomen: 28 woningen type A, 4 woningen type B, 7 woningen type C1 en 7 woningen type C2.

Woningtypen A en B zijn driekamerwoningen, met een slaap-kamer op de begane grond en één op de verdieping. Op de begane grond bevindt zich tevens de badkamer met toilet, zodat geheel gelijkvloers wonen mogelijk is. De woningen hebben een voor- en een achtertuin. In de achtertuin van deze woningen bevindt zich een buitenberging.

Type C1 is een driekamerappartement , dat is gesitueerd op de begane grond. Deze woning beschikt over een voor- en een achtertuin en heeft een berging in de achtertuin.

Type C2 is een maisonnettewoning, welke is gesitueerd boven type C1. Type C2 is bereikbaar vanaf de galerij via het trap-penhuis met lift. Deze woning is een driekamerwoning waarbij één slaapkamer alsmede hobby/bergingsruimte zich op de verdieping bevindt.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Moerbalk 53 t/m 91

  Bovenwoning, tussenwoning en vrijstaande woning Van € 580 tot 750 /mnd
  • wonen 69 tot 86 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Moerbalk 53 t/m 91

Van € 580 tot 750 /mnd