Tuindorp Oost

Huissen
Van € 934 tot 1.005 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 32 (geen beschikbaar)
 • Wonen 120 tot 129 m²
 • Aantal kamers 10
 • Perceel 2 m²

Omschrijving

Tuindorp Oost

Groen en ontspannen wonen ervaar je in Tuindorp Oost. Veel voorzieningen heb je bij de hand, daarvoor hoef je de wijk niet uit. Tuindorp Oost biedt je ook de gelegenheid om te genieten in de directe omgeving. In het stadscentrum kun je een gezellig terrasje bezoeken. En een rustige wandeling maken in het Loopark of een actieve sport beoefenen behoren tot de mogelijkheden. Ideaal om te wonen en ontspannen!

De woningen
De variatie aan gekleurde bakstenen, verspringende gevels, en diverse raampartijen zorgen voor een speels exterieur. Een genot om naar te kijken en heerlijk om in te wonen. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, Tuindorp Oost vervult jouw wensen. De woningen hebben een oppervlakte variërend van 119m2 tot 129m2 met een ruime woonkamer die aansluit op de achtertuin met berging. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Er zijn drie slaapkamers en complete badkamer met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. De ruime zolderverdieping biedt ruimte voor een extra slaapkamer en er is een opstelplaats voor de wasmachine en -droger.

Duurzaamheid
In Tuindorp Oost is ook aan duurzaamheid gedacht. Sterker nog, de woningen halen een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,0. Dit betekent dat de woningen erg energiezuinig zijn. Hoe dat kan? Er liggen zonnepanelen op het dak van de huurwoningen. Iedere woning heeft er ongeveer 15. Dit heeft verschillende voordelen. Als huurder draag je een steentje bij aan een beter milieu én je betaalt minder voor je energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug. En je hoeft er zelf niets voor te doen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • eengezinswoningen

  Tussenwoning Van € 934 tot 1.005 /mnd
  • wonen 120 tot 129 m² wonen
  • aantal kamers 10 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Tuindorp Oost

Van € 934 tot 1.005 /mnd