Amandelboom II

Kampen
Van € 671 tot 878 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 70 (geen beschikbaar)
 • Wonen 70 tot 100 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Zorgeloos wonen in de Amandelboom, dat kan in deze schitterende appartementen!

Deze huurappartementen zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig wonen.
Dit nieuw en eigentijds woonzorgcomplex omvat in totaal 70 huurappartementen, een woonzorgcentrum, een kerkzaal, restaurant, een groepspraktijk van huisartsen en diverse andere voorzieningen. De grote tuin biedt u een prettige groene plek dichtbij.

Het betreffen allemaal 3-kamer appartementen, dus met 2 slaapkamers. De appartementen zijn gelijkvloers en levensloopgeschikt. De doorgangen zijn breed en de twee liften maakt het wooncomplex ook rolstoeltoegankelijk. Er zijn diverse types te huur, het verschil zit vaak in de ligging en de vierkante meters. De woonoppervlaktes variëren van ca. 74 m2 tot ca. 100 m2. Het gebouw is voorzien van een duurzame klimaatinstallatie. Via een gesloten pompsysteem wordt energie uit de grond gehaald voor warmte in de winter en kou in de zomer. Alle appartementen zijn dan ook voorzien van vloerverwarming, welke tegelijkertijd iets kan koelen.

De nabijheid van De Amandelboom biedt u extra mogelijkheden. Als u dat wilt kunt u gebruik maken van vele faciliteiten zoals de grote tuin, het restaurant en activiteiten. Bovendien biedt de zorgorganisatie IJsselheem vanuit De Amandelboom desgewenst zorg en dienstverlening aan huis.

Voor uw fiets is plaats in de gemeenschappelijke fietsenberging in het souterrain. De ingang van deze berging ligt aan de Celesbroekweg. Hier kunt u ook een scootmobiel stallen. Ook is er de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage.

Vlak voor De Amandelboom is een bushalte. Een winkelcentrum vindt u niet ver van De Wederick, aan de Lovinkstraat.

Vanuit Kampen zijn de grote steden Zwolle, Lelystad, Almere, Leeuwarden en Amsterdam met de trein als zowel de auto goed en makkelijk bereikbaar.

Heeft u belangstelling voor een appartement in dit complex? Voor de sociale huurwoningen dient u zich aan te melden bij de Woningzoeker in Kampen. Voor een vrije sector appartement waarbij u geen recht hebt op huurtoeslag kunt u zich melden bij ons.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 70 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Amandelboom 3-kamer appartement

  Portiekflat Van € 671 tot 878 /mnd
  • wonen 70 tot 100 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Amandelboom II

Van € 671 tot 878 /mnd