Watermolen

Roosendaal
€ 852 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 20 (geen beschikbaar)
 • Wonen 124 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 1 m²

Omschrijving

Bandeliersberg 214 t/m 252
te Roosendaal

Royale huizen in groene wijk
Sfeervol wonen, in een ruime twee-onder-een-kapwoning. Winkels, een bibliotheek, het wijkcentrum en de mooie natuurgebieden rondom Roosendaal liggen op fietsafstand. Net als de binnenstad, met schouwburg De Kring, een bioscoop en het bijzondere winkelcentrum de Passage.

Volop ruimte
In Tolberg zijn deze twee-onder-een-kapwoningen te huur. Ruime woningen, met een riante woonkamer en een open keuken. Ook de keuken is royaal en voorzien van veel bergruimte. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, tweede toilet en wastafel. Op de zolderverdieping is plaats voor de wasmachine en droger. Hier is voldoende ruimte om nog een vierde kamer te creëren.

Ontspannen in de tuin
De meeste woningen, twintig in totaal, liggen aan de Bandeliersberg, een groene, rustige woonomgeving met weinig doorgaand verkeer. Alle huizen hebben een voortuin en een fraaie grote achtertuin. Ook beschikken ze allemaal over een aangebouwde garage of berging met oprit. Parkeren in de straat is ook geen probleem, er is volop parkeerruimte.

Op fietsafstand van winkels, natuur en scholen
Tolberg is een jonge, gevarieerde wijk in het zuidwesten van het centrum van Roosendaal. De wijk is ruim opgezet, groen en aantrekkelijk voor jong en oud. Winkels, de bibliotheek, het wijkcentrum en een ziekenhuis liggen op loop- en fietsafstand. Handig voor de dagelijkse boodschappen is winkelcentrum Tolberg, met supermarkten, een bakker, slager, kapper en andere winkels. Naar het centrum van Roosendaal is het negen minuten fietsen. De bioscoop, Schouwburg de Kring en overdekte winkelcentra de Roselaer en de Passage zijn bekende trekpleisters. In Rosada Fashion Outlet, in Roosendaal-West, is het ook goed shoppen. Eindeloos fietsen en wandelen kan in de mooie natuur rondom Roosendaal, zoals de Rucphense Heide en Visdonk. Door de nabije ligging van de A58 en A17 is Tolberg goed bereikbaar.

• Royale woningen
• Met voortuin en achtertuin
• Groene, sfeervolle wijk
• Winkels op fietsafstand
• Nabij A58 en A17

‘Sfeervol wonen, op fietsafstand van winkels, natuurgebieden en het stadscentrum’

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Watermolen - 2/1 kap woning met garage

  2-onder-1-kapwoning € 852 /mnd
  • wonen 124 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bandeliersberg 218 Verhuurd 124 m² wonen 5 kamers € 945 /mnd
  Bandeliersberg 222 Verhuurd 124 m² wonen 5 kamers € 963 /mnd
  Bandeliersberg 224 Verhuurd 124 m² wonen 5 kamers € 945 /mnd
  Bandeliersberg 226 Verhuurd 124 m² wonen 5 kamers € 969 /mnd
  Bandeliersberg 238 Verhuurd 124 m² wonen 5 kamers € 969 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing