Maria Wesselingstraat e.a. Prinsenland 3065 GB Rotterdam

€ 985 /mnd

Omschrijving

Prinsenland II |Rotterdam
Maria Wesselingstraat

Rustig wonen aan het water

Mooie appartementen met balkon, pal aan de Ringvaartplas. Aan het Mia van IJperenplein, op twee minuten lopen, ligt winkelcentrum Prinsenland. Fietsen en wandelen kan volop in de omgeving, bijvoorbeeld in het Kralingse Bos. Zowel de A16 als de metro- en bushalte liggen vlakbij.

Balkon met uitzicht over de plas
In Prinsenland zijn deze appartementen te huur, met twee of drie slaapkamers en een groot balkon. De appartementen – in zeven typen – zijn voorzien van een lichte woonkamer met een halfopen keuken. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat, elektrische oven en dubbele spoelbak. Bij de meeste woningtypen bestaat de badkamer uit een ligbad, separate douche en wastafel. Sommige badkamers zijn groter en voorzien van een tweede toilet. Bij elke woning hoort een handige berging, met aansluiting voor de wasmachine.

Comfortabel en rustig
De 99 appartementen liggen aan de Maria Wesselingstraat, een rustige straat langs de Ringvaartplas. De woningen, allemaal te bereiken met trap of lift, zijn verspreid over drie woonblokken van zeven woonlagen. De ruime entreehal is goed verzorgd en voorzien van bankjes en grote planten. Elke bewoner beschikt over een extra berging op de begane grond van het complex. In de straten voor de woonblokken is volop parkeergelegenheid.

Bij winkels, groen en water
De wijk Prinsenland hoort bij stadsdeel Prins Alexander. Een geliefde woonomgeving met een eigen winkelcentrum, sportclubs, veel groen en water. De appartementen liggen direct aan de Ringvaartplas, op een paar minuten wandelen van winkelcentrum Prinsenland. Hier zijn een grote supermarkt, een bank en een bakker, slager en bloemenwinkel gevestigd. Liefhebbers van hardlopen, fietsen en wandelen halen hun hart op in het Kralingse Bos en de Kralingse Plas, op vier minuten rijden. Ook heeft de wijk een eigen park, het Prinsenpark, waar veel evenementen georganiseerd worden. Ideaal is de nabije ligging van de A16, aan de westkant van Prinsenland. De metrohalte, aan de Prins Alexanderlaan, ligt op loopafstand. Nog dichterbij, aan de Jacques Dutilhweg, stopt de bus.

Prinsenland II | Rotterdam
Maria Wesselingstraat 1-65, 101-165, 201-265
99 appartementen
Oppervlakte woning: 83-149 m2

• Rustig wonen
• Balkon met mooi uitzicht
• Aan de Ringvaartplas
• Winkels op loopafstand
• Snel op de A16

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm, de eisen omtrent deze norm zijn de vinden onder de huurvoorwaarden.

Heeft u interesse in een van deze woningen? Laat dan een bezichtigingsaanvraag achter of schrijf u vandaag nog in, zodat u op de hoogte wordt gehouden van ons aanbod.

Woningtypen

Van de 99 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Maria Wesselingstraat

  Bovenwoning € 985 /mnd
  • wonen 89 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Maria Wesselingstraat 37 89 m² wonen 3 kamers € 985 /mnd