Alida Tartaud-Kleinstraat e.a.

Rotterdam
Van € 880 tot 1.240 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 60 (geen beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 159 m²
  • Perceel 100 tot 159 m²

Omschrijving

Prinsenparkbuurt | Rotterdam
A. Noordewier-Reddingiuslaan en omgeving

Royale woningen in vriendelijk wijk

Sfeervol wonen, in huizen met een speelse indeling en een ruime achtertuin. De wijk is groen en vriendelijk. Op fietsafstand ligt winkelcentrum Prinsenland en iets verderop winkelcentrum én woonmall Alexandrium. Met de A16 en A20 in de buurt is de bereikbaarheid van de wijk optimaal.

Mogelijkheden volop
Deze moderne woningen zijn in drie typen beschikbaar en in rij- of hoekwoningen. Het eerste type bestaat in twee uitvoeringen; drive-in-woningen met een garage, aparte berging en een study op de begane grond. En atelierwoningen met op de begane grond twee study’s en een berging. Dit type heeft op de eerste verdieping een zeer ruime woonkamer en hoekkeuken, de tweede etage telt twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer met een ligbad en separate douche. Type twee heeft een woonkamer met fraaie keuken op de begane grond, drie slaapkamers en een badkamer met douche op de eerste verdieping. Het derde type beschikt over een ruime woonkeuken met study op de begane grond en een riante woonkamer op de eerste etage. Standaard beschikken de keukens over inbouwapparatuur.

Ruime achtertuin
Deze 60 woningen in de Prinsenparkbuurt liggen aan de A. Noordewier-Reddingiuslaan, Marie van Eijsden-Vinkstraat en Alida Tartaud-Kleinstraat. Een groene en waterrijke wijk. De woningen zijn verspreid over moderne woonblokken met antraciet-bruine stenen en roomwitte voordeuren, dit geeft het geheel een vriendelijk karakter. Aan buitenruimte ontbreekt het ook niet; de woningen beschikken over ruime achtertuinen, veelal op het Zuidwesten, met een berging voor bijvoorbeeld het stallen van de fiets. Voor de auto is er voldoende parkeerruimte direct voor de deur.

Tussen stad en groen
De woningen liggen ten zuiden van de A20. Het is een gemoedelijke woonomgeving met veel groen, diverse grasvelden en waterpartijen in de wijk. Op fietsafstand ligt winkelcentrum Alexandrium met een zeer uitgebreid winkelaanbod. Van een supermarkt, drogisterij, bakker en bloemenwinkel tot diverse woonwinkels in de Woonmall. Liefhebbers van natuur halen hun hart op in het Prinsenpark, Kralingse Bos of Ringvaartplas. Door metrostation Rotterdam Alexander is de bereikbaarheid van de wijk goed. Net als door snelwegen A16 of A20, via knooppunt Terbregseplein. Voor een dagje winkelen in Rotterdam is het centrum binnen twintig minuten bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Prinsenparkbuurt | Rotterdam
Noordewier-Reddingiuslaan 71-99 (oneven), Marie van Eijsden-Vinkstraat 82-110 (even), Alida Tartaud-Kleinstraat 1-30
60 woningen
Oppervlakte woning: 100-159 m2 (afhankelijk van woningtype)

• speelse indeling
• volop ruimte
• twee of drie slaapkamers
• ruime achtertuin
• nabij OV en snelwegen

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm, de eisen omtrent deze norm zijn de vinden onder de huurvoorwaarden.

Heeft u interesse in een van deze woningen? Laat dan een bezichtigingsaanvraag achter of schrijf u vandaag nog in, zodat u op de hoogte wordt gehouden van ons aanbod.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 60 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Prinsenparkbuurt, Alida Tartaud-Kleinstraat e.a.

    Tussenwoning Van € 880 tot 1.240 /mnd
    • wonen 100 tot 159 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Alida Tartaud-Kleinstraat e.a.

Van € 880 tot 1.240 /mnd