Waterstadboulevard 54 3846 JN Harderwijk

  • Verhuurd
€ 1.318 /mnd Geen kosten huurder
Bekijk foto 1 van Waterstadboulevard 54
Bekijk foto 2 van Waterstadboulevard 54
Bekijk foto 3 van Waterstadboulevard 54
Bekijk foto 4 van Waterstadboulevard 54
Bekijk foto 5 van Waterstadboulevard 54
Bekijk foto 6 van Waterstadboulevard 54

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 september 2019
Verhuurdatum
21 oktober 2019
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Beschikbaar per 1 november 2019: 4 kamerhoekappartement voorzien van grote raampartijen gelegen op een fantastische locatie aan het water. Wonen langs de kust van Harderwijk. Zo in het historische centrum. Prachtig statige gevels. Met alle voordelen en vrijheid van huren. Dat is wonen in Waterfront!

Lees in deze tekst hoe u in aanmerking komt voor deze woning.

Wilt u in aanmerking komen voor dit appartement, leest u dan verder hoe de toewijzing geschiedt.
Het appartement is nog bewoond. Wij beschikken daarom nog niet over foto’s van het appartement. De foto’s van de badkamer en keuken zijn van een ander type appartement in het complex en geven een indruk van de afwerking.

Kenmerken
- Waterstadboulevard 54, 3846 JN Harderwijk
- 4 kamer appartement inclusief parkeerplaats en berging
- type B
- 3e verdieping
- Woonoppervlakte: 127 m2
- Bouwjaar 2017/2018
- Balkon aanwezig gelegen op het westen
- Berging aanwezig op de begane grond
- 1 individuele parkeerplaats
- Huurprijs: van € 1.318,40 per maand
- Voorschot servicekosten: € 30,00 per maand
- Beschikbaar per: 1 november 2019

Bijzonderheden
Een prachtige ligging aan het water
4 kamer appartement gelegen op een hoek, grote raampartijen
Volop voorzieningen in de directe omgeving en perfect bereikbaar. Zowel per auto, fiets, als openbaar vervoer.
Complete keuken met inbouwapparatuur
Eigen parkeerplaats en berging
Ruim balkon aanwezig

Waterfront
Vakantiegevoel in je eigen huis. Zo omschrijven we de sfeer in Waterfront het beste. Aan de Waterstadboulevard liggen 34 statige appartementen. De locatie, een voormalig industrieterrein, is volledig getransformeerd naar een gebied waar u met plezier woont. Aan het water, vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Het hele gebied bestaat straks uit 1.400 woningen en omvat ook een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard. Het biedt dus alles wat u nodig heeft om fijn te wonen.
Het appartement
De oud-Hollandse uitstraling met verschillende gevels geeft Waterfront een fijne sfeer. Het 4 kamer appartement dat beschikbaar komt heeft een oppervlakte van 127 m2. De afwerking is zeer hoogwaardig. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer is fraai ingericht. Het appartement heeft drie slaapkamers en een ruime woonkamer. Wasmachine en –drogeraansluiting bevinden zich in de inpandige berging waar ook nog ruimte is om kleine spullen op te bergen. Daarnaast is er ook nog een externe berging voor opslag van bijvoorbeeld fietsen. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats op achtergelegen terrein of aan de waterkant, aan de voorzijde van het gebouw.

Duurzaamheid
De appartementen zijn in 2018 opgeleverd waardoor u woont in een comfortabel goed geïsoleerd appartement. De appartementen van Waterfront zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. Op het dak liggen zonnepanelen. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in de energievoorziening van de algemene ruimtes. De appartementen zijn tevens voorzien van warmteterugwinning en van vloerverwarming. Dit heeft voor jou als huurder verschillende voordelen. Je draagt een steentje bij aan een beter milieu én je betaalt.

De omgeving
Naast het Dolfinarium, tegen het water aan en vlakbij het gezellige centrum van Harderwijk. Dat geeft gelijk een goed beeld van deze toplocatie. Deze nieuwe ontwikkeling zorgt ervoor dat Harderwijk weer echt aan het water komt te liggen, een nieuw gezicht krijgt. Met mooie wooneilanden, verschillende havens, een stadsstrand en vernieuwde boulevard voelt het echt als vakantie. Ruim opgezet, groen, centraal en kindvriendelijk. Alle voorzieningen bij de hand. En bovendien perfect bereikbaar. Centraal in Nederland, gelegen aan de A28 richting Amersfoort en de N302 van Lelystad naar Apeldoorn. Ook per trein en bus kun je Harderwijk prima bereiken. In de toekomst wordt ook het Randstadspoor naar Harderwijk doorgetrokken. Hierdoor verdubbelt de OV-verbinding van en naar de Randstad. Natuurliefhebber? Dan kunt u uw hart ophalen.
Waterfront grenst aan het Natura 2000-gebied Veluwerandmeren. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen, vissen en watersporten.

Hoe komt u in aanmerking voor deze woning?
- Wij vragen u bij ons in te schrijven als woningzoekende.
- Het inschrijfformulier treft u aan op onze website ‘REBO Huurwoning’.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Welke stukken dit zijn kunt u nalezen op het inschrijfformulier. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De toewijzing van de woning geschiedt op volgorde van inschrijving.
- De woning wordt per de datum van beschikbaarheid aangeboden.
- Alleen volledige inschrijvingen worden meegenomen in de toewijzing van de woning. Wij streven er naar het inschrijfformulier binnen 1 tot 5 werkdagen in behandeling te nemen. Voor een snelle afhandeling vragen wij uw inschrijfformulier compleet aan te leveren.
- Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs.
De gestelde inkomenseis voor deze woning is: het bruto maandinkomen dient tenminste gelijk te zijn aan 4 x de maandhuurprijs. Bijvoorbeeld bij een huurprijs van € 1.000,00 per maand is het vereiste inkomen: 4 x € 1.000,00 = € 4.000,00 bruto per maand, inclusief vakantiegeld.
- Bij het beoordelen van het inschrijfformulier kijken wij alleen naar het vaste inkomen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie of uitzendwerk zien wij niet als een vast inkomen en nemen wij niet mee in onze berekening.
- Het is niet mogelijk een ander garant voor de huurbetalingen te laten staan.
- Kunnen wij u na inschrijving een woning toewijzen, dan ontvangt u van ons bericht.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.318 per maand (servicekosten onbekend)
Waarborgsom
Geen
Kosten huurder
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Galerijflat (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2011

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
127 m²
Overige inpandige ruimte
6 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
320 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
5 woonlagen
Gelegen op
3e woonlaag
Voorzieningen
Lift en zonnecollectoren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Verwarming
Gehele vloerverwarming

Buitenruimte

Ligging
Aan water en vrij uitzicht
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Garage

Soort garage
Parkeerplaats
Betrokken makelaar

VGM NL vastgoedbeheerder

REBO Huurwoning

Bel (033) 450 26 70

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.