Turfmarkt - Watertoren

Zwolle
Van € 725 tot 900 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 21 (geen beschikbaar)
 • Wonen 51 tot 75 m²
 • Aantal kamers 1

Omschrijving

Aan de rand van het oude stadscentrum van Zwolle verhuurt MVGM Wonen , op een zeer gunstige locatie, loftappartementen. Prognose oplevering is medio oktober 2018.

Indeling
In de watertoren verhuren wij 21 eenheden. Deze loftappartementen bevinden zich op de eerste etage t/m de elfde etage. Er zijn acht verschillende types. Variërend qua woonoppervlakte van 51m2 tot 75m2. Deze loftappartementen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een luxe keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast, combioven en een vaatwasser.

Plattegronden
Bent u benieuwd naar de specifieke maten en originele bouwtekeningen? Vraag dit dan op bij onze verhuurmakelaar. Wij zullen u deze plattegronden dan opsturen via de e-mail.

Omgeving
De binnenstad van Zwolle: Er is geen andere plek in de stad waar zoveel gebeurt. Er wordt gewoond, gewinkeld, gewerkt en je vindt er allerlei mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Dit brengt een enorme dynamiek met zich mee.

Zwolle en vooral de binnenstad is na Koningsdag 2016 ook ontdekt door toeristen. Onze dynamische Hanzestad heeft alles voor een weekendje weg of een dagje uit. Met culturele parels zoals de Fundatie, culinaire hotspots waaronder De Librije, gastvrije overnachtingslocaties, gezellige evenementen, bruisende festivals en een historische binnenstad met volop winkelmogelijkheden. Zwolle ademt één en al sfeer, een stad die je niet wilt missen.

Geschiedenis van de Watertoren
De watertoren aan de Turfmarkt in Zwolle is gebouwd in 1892 naar een ontwerp van architect Jan Schotel.
De watertoren heeft een hoogte van 36,00 meter en had een waterreservoir van 500 m3. Het nieuwe ontwerp is gebaseerd op de geschiedenis van de toren, die eigenlijk twee torens in één is. De oorspronkelijke monumentale toren uit 1892 is vanwege bouwvalligheid in de vijftiger jaren van zijn bovenste metselwerk ontdaan, zodat er alleen een stomp met watervat erop overbleef. Daaromheen is de omhulsel gemetseld van de watertoren zoals we hem nu kennen, inclusief het groen koperen petje. De nieuwe toren volgt de contouren van beide historische watertorens, zodat de geschiedenis afleesbaar blijft.

Bent u geïnteresseerd? download dan snel uw inschrijfformulier hier en maak uw interesse kenbaar!

* Oktober is een prognose datum, de werkelijke oplevering kan hiervan afwijken.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Loftappartementen

  Tussenverdieping Van € 725 tot 900 /mnd
  • wonen 51 tot 75 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Turfmarkt 3 L Verhuurd 58 m² wonen 1 kamer € 801 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing