• Verkocht onder voorbehoud

Papaverweg 40 (Bouwnr. 1.04.A) 1032 KJ Amsterdam Noordelijke IJ-oevers West

Onderdeel van project Republica, Amsterdam

Omschrijving

Republica is een elegante en bruisende stadsoase in Buiksloterham, het gebied in Amsterdam-Noord dat razendsnel transformeert tot een circulaire woonwijk voor wonen, werken en recreatie. In Republica worden, door een vrij samenspel van gebouwen, ruimtes en functies gecreëerd waardoor een heerlijke, ontspannen stadsbuurt ontstaat. Denken, slapen, bellen, verliefd worden, werken, praten en zwijgen en gezellig eten; alles dat je wakker houdt of juist in slaap doet vallen is te vinden in en rond Republica. Op de pleinen, binnen de cafe’s, in de gym en op het dakterras. Republica wordt een mix van creatieve bedrijven, co-working spaces, huur- en koopwoningen, een hip hotel, recreatie en een café met pleintjes en straatjes die is gericht op maximale kruisbestuiving tussen de verschillende onderdelen. In Republica worden 30 koop appartementen aangeboden in twee appartementengebouwen; te weten de Fat Lady en de Skinny Lad.

The Fat Lady
Bestaat uit 22 koopwoningen in een getrapt volume met een monumentale, stoere uitstraling die past bij het industriële verleden van de plek, en tegelijkertijd een hoogwaardige woonkwaliteit introduceert die nog niet in het gebied bestaat.

The Skinny Lad
Een slanke toren met 10 lofts met een grote mate van afbouwkeuzevrijheid. Als bewoner word je deel van de Superlofts community waarbij je interieurinspiratie kunt delen met bewoners van vergelijkbare projecten op andere locaties.

De zes verschillende gebouwen zijn op maaiveld met elkaar verbonden door aantrekkelijke buitenpleinen met verschillende karakters. Groen en wateropslag spelen hierin een belangrijke rol. Parkeren gebeurt onder het maaiveld in de parkeergarage, hier zijn naast ruime (fiets) parkeergelegenheid ook de bergingen en innovatieve technische functies ondergebracht. De parkeerplaatsen zijn los te kopen voor €32.000,- VON.

Republica is gelegen op eigen grond!

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Papaverweg 40 (Bouwnr. 1.04.A)

€ 384.000 v.o.n.