Trambaan 39 a 6658 AB Beneden-Leeuwen

Omschrijving

Zonovergoten bouwkavel van ruim 1.100 m2 op een toplocatie

Te realiseren vrijstaand droomhuis met als optie een bijgebouw op een toplocatie, ideaal voor een groot gezin of ondernemers met een aan huis gebonden beroep!
Een oude woning is niks voor jou. Jij schrijft liever zelf geschiedenis in je huis. De allereerste voetstappen op de vloer, een bad dat nog nooit billen heeft gezien, een keuken waarin nog nooit is gekookt… het zijn allemaal dingen waarvan jij blij wordt. En dus is dit droomkavel jouw nieuwe begin. En dit nieuwe begin jouw droomhuis.

Dit bouwkavel wordt aangeboden met een aantrekkelijke vanaf prijs. Dit houdt in dat biedingen op dit bouwkavel vanaf € 300.000,- k.k. in overweging worden genomen en worden gezien als een (openings-) voorstel.

Een gerenommeerde aannemer heeft thans het plan uitgeteld en deze offerte ligt bij ons op kantoor ter inzage. Houd rekening met een offerte voor bouwkosten exclusief grond tussen de €500.000 en € 600.000 afhankelijk van je wensen.
Indien je alleen de woning zonder het bijgebouw wilt laten realiseren, houdt dan rekening met bouwkosten ter grootte van ca. € 400.000.

Vandaar dat het kavel met het bouwplan voor de woning wordt aangeboden voor een richtprijs ad. € 700.000 kosten koper.

Kavel klaar om te bebouwen

Vergeet het gemeentehuis. De vergunningen voor jouw toekomstige woning zijn allemaal al geregeld. Dit kavel in Beneden-Leeuwen kan meteen worden bebouwd. Er is een vergunning afgegeven voor een huis conform de bouwtekeningen. Ook bepaal je zelf tot op bepaalde hoogte hoe je de woning afwerkt en indeelt.

Het huidige ontwerp heeft de volgende oppervlakte
Gebruiksoppervlak wonen: ca. 195 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 177 m²

Wil je liever een ander ontwerp? Geen probleem, je kunt het kavel ook als bouwkavel kopen zonder plan echter zul je dan zelf weer terug naar de tekentafel gaan en een bouwvergunning moeten aanvragen.

HET LAND VAN MAAS EN WAAL

Het dorp Beneden-Leeuwen behoort tot de gemeente West Maas en Waal dat ligt binnen de stedenvierhoek ARNHEM – NIJMEGEN – ’S-HERTOGENBOSCH - UTRECHT en wordt omringd door natuur. Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen, langs de rivier of door polders en bossen. Tevens ligt het waterrecreatiegebied De Gouden Ham met jachthavens binnen de gemeente. Wat een kwaliteiten om je elke dag heerlijk vrij te voelen en te genieten!

Beneden-Leeuwen heeft een hoog voorzieningenniveau. Er zijn twee basisscholen en het Pax Christi College voor voortgezet onderwijs. Het dorp heeft een eigen bibliotheek. Ook voor allerlei sportactiviteiten hoef je het dorp niet uit en er is een bloeiend verenigingsleven. Er zijn veel winkels waaronder 3 grote supermarkten waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen.

Meer weten over dit bouwkavel aan de Trambaan 39 in Beneden-Leeuwen?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 700.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.112 m²

Kadastrale gegevens

WAMEL H 1453
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.112 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

NVM verkoopmakelaar

Van Erp Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0487 517777

Buurt

Buitengebied Beneden-Leeuwen, Beneden-Leeuwen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Trambaan 39 a

€ 700.000 k.k.