Kiekendief 44 9685 AL Blauwestad Verspreide huizen Midwolda

Omschrijving

Een uniek stukje Nederland in een bijzonder deel van Groningen, het Oldambt. Wat ooit akkerland was, is nu een geweldig woon-, recreatie- en natuurgebied, te midden van een groot meer. Deze streek - vroeger de graanrepubliek van Nederland genoemd - is bekend om zijn uitgestrekte graan- en koolzaadvelden maar tegenwoordig ook bijvoorbeeld om de tulpenvelden. Middenin al die ruimte ontdek je monumentale boerderijen met prachtige slingertuinen, historische kerken en karakteristieke lintdorpen.

Blauwestad is een jonge woonplaats te midden van al deze historie, grenzend aan het Oldambtmeer. De plaats is daarbij verdeeld in meerdere wijken, waarbij het merendeel van de woningen aan openbaar vaarwater grenst. Op één van de mooiste locaties die beschikbaar zijn mag Brandsma De Jong een royaal bouwperceel met een vrij uitzicht aanbieden waar uw woondroom verwezenlijkt kan worden… De huidige eigenaren hebben inmiddels wel een bouwplan ontwikkeld die bij verkoop op de nieuwe eigenaar kan worden overgedragen.

Voor de bestemmingsplanvoorschriften en/of het huidige bouwplan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Van het huidige bouwplan zijn twee Artist Impressions bijgevoegd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.292 m²

Kadastrale gegevens

MIDWOLDA M 2403
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.292 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Kiekendief 44

€ 250.000 k.k.