Warmoezierspad (eengezinswoningen) 3311 RJ Dordrecht

Omschrijving

Living in Dordt
Stadswoning 5.40

De stadswoning 5.40 heeft een gevelbreedte van 5.40 meter en ligt aan het Warmoezierspad, aan de rand van het centrum van Dordrecht. Het huis biedt de unieke mogelijkheid om ‘in de stad’ te wonen met je gezin: met een fijne tuin en een eigen parkeerplaats op het achtergelegen, afsluitbare parkeerhof. Er worden zes van deze stadswoningen gebouwd.

De woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject Living in Dordt aan het Kromhout en Warmoezierspad. Het project is een ontwikkeling van ReadyforLiving.

De architectuur heeft een knipoog naar de gebouwen uit de jaren ’20 en ’30 in de directe omgeving, zoals het naastgelegen karakteristieke woonhof van de Wilhelminastichting. Dit zie je terug in grote dakoverstekken, metselwerkdetails en deuromlijstingen. Hierdoor past het nieuwbouwplan goed in haar omgeving.

ReadyforLiving

Alle woningen van het project worden volledig ‘woonklaar’ opgeleverd. Kopers kunnen zelf bij de showroom van ontwikkelaar ReadyforLiving, Woon-inspiratie, een luxe keuken met inbouwapparatuur, complete luxe badkamer (o.a. Villeroy & Boch en Hansgrohe), vloer, wandafwerking en raamdecoratie uitzoeken. Dit is onderdeel van de koopsom van de woning en is naar smaak van de koper bij sleuteloverdracht aangebracht.

Doordat alle binnenafwerking - ook eventueel meerwerk - onderdeel is van de koopsom kan dit volledig hypothecair gefinancierd worden. Geen ‘eigen geld’ nodig.

De woning

Het huis is 117 m2 groot en komt op een kavel van 85 m2 tot 88 m2. In de tuin is nog een berging. Binnen is er een living met mooie dubbele deuren richting de tuin. Aan de voorzijde is er een luxe, greeploze keuken met granieten werkblad en inbouwapparatuur, naar smaak van de koper.

In de gehele woning wordt een laminaatvloer - finish zelf uit te zoeken - en wandafwerking met een fijne korrel aangebracht. Ook raamdecoratie - naar smaak van de koper - maakt deel uit van de koopsom.

Boven zijn er drie slaapkamers en een complete, luxe badkamer met royaal tegelwerk (o.a. 60x60 cm op de vloer), sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Hansgrohe.

Er is een vaste trap naar de tweede verdieping die naar eigen smaak kan worden inzicht kan worden gebruikt: bijvoorbeeld als atelier, kantoor of extra kamers.

Duurzaam

De woningen in het project zijn zeer duurzaam en voorzien van een warmtepomp en PV-panelen. Dit alles zorgt voor lage energielasten.

Parkeren

Elke woning in het project krijg een eigen parkeerplaats (kadastraal omschreven) op het achtergelegen parkeerhof. Het parkeerterrein is vanaf het Warmoezierspad bereikbaar en wordt afgesloten met een elektrisch hek met afstandsbediening. Er zijn nog extra parkeerplaatsen te koop.

Living in Dordt
+ nieuwbouw in de oude stad
+ woonklaar bij oplevering, naar smaak van de koper
+ niet klussen of coördineren met vakmensen
+ luxe binnenafwerking onderdeel van de koopsom
+ in de stad wonen met een parkeerplaats en tuin

Alle woningen en appartementen in Dordrecht zijn bij oplevering ‘klaar om te wonen’, je hoeft dus niet te klussen of te coördineren met werklui. De luxe binnenafwerking is hypothecair te financieren.

Voor de prijslijst:

Start verkoop
Eind maart/ begin april 2020 in verkoop.

Start bouw 3e kwartaal 2020.

Verwachte oplevering 3e kwartaal 2021.

Je kunt je inschrijven voor de projectnieuwsbrief via de website van ReadyforLiving of contact opnemen met Merwe Makelaars voor meer informatie.

Wil je als op de hoogte worden gebracht over dit project, schrijf je dan vrijblijvend in via:

In verband met snelle doorloop van het aankoopproces adviseren wij je nu al je financiering voor te bereiden.

Voordeel van het kopen van een ReadyforLiving-woning is dat de alle binnenafwerking van de woning onderdeel is van de koopsom en dus volledig hypothecair financierbaar. Ook eventueel meerwerk zoals een luxere keuken of vloer.

Neem voor meer informatie over je financiering contact op met onze partner Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden.

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden
Wilgenbos 1
3311 JX Dordrecht

Telefoon: 078-6531531

Kenmerken

Vraagprijs
€ 405.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
info
€ 3.462
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
117 m² wonen
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
450 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Verkoopmakelaar

Merwe Makelaars

Bel 06 12979584

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Kasperspad en omgeving

Heel Dordrecht

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Kasperspad en omgeving

Heel Dordrecht

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Warmoezierspad (eengezinswoningen)

€ 405.000 v.o.n.