Bugtje 5525 DE Duizel Duizel

Omschrijving

1. ALGEMEEN

Deze brochure is informatief. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De in deze brochure aangegeven prijzen gelden vanaf 1 januari 2021.

2. GRONDVERKOOP

2.1. Wie komen in aanmerking
Iedereen ouder dan 18 jaar komt in aanmerking.

2.2. Bouwrijpheid van de uit te geven kavels
De uit te geven kavels zijn reeds bouwrijp gemaakt. De grond wordt geleverd in de huidige staat (zie ook de algemene verkoopvoorwaarden).

2.3. Verkoopprijzen
De kavels zijn op de bijgevoegde situatietekeningen weergegeven. De BTW bedraagt thans 21%. Een eventuele wijziging van dit percentage wordt doorberekend. De prijzen zijn exclusief bijkomende kosten, zoals notariële kosten, kadastrale kosten en kosten voor riolering (standaardaansluiting € 201,00 prijspeil 2020). De aanleg van één standaard inrit is bij de grondprijs inbegrepen.

Kavel Type Oppervl. Prijs incl. 21% BTW Status
Kavel 24 * Vrijstaand 500 m2 Verkocht
Kavel 39 * Vrijstaand 490 m2 Verkocht
Kavel 42 * Vrijstaand 467 m2 Verkocht
Kavel 45 Vrijstaand 696 m2 € 277.913,- Gereserveerd
Kavel 46 Vrijstaand 485 m2 Verkocht
Kavel 47 Vrijstaand 523 m2 Verkocht
Kavel 48 Vrijstaand 468 m2 Verkocht
Kavel 49 Vrijstaand 708 m2 Verkocht
Kavel 54 Vrijstaand 619 m2 Verkocht
Kavel 54a Vrijstaand 623 m2 Verkocht
Kavel 55 Vrijstaand 649 m2 € 259.146,- Verkocht
Kavel 56 Vrijstaand 819 m2 € 313.251,- Gereserveerd
Kavel 57 **Vrijstaand 898 m2 € 329.023,- Gereserveerd
Kavel 58 Vrijstaand 754 m2 Verkocht
Kavel 59 **Vrijstaand 803 m2 Verkocht

De beschikbaarheid van de kavels is een momentopname en kan ten opzichte van de bovenstaande tabel gewijzigd zijn. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een reservering op een kavel geldt pas op het moment dat deze schriftelijk is bevestigd.

* voor deze kavels gelden aanvullende bepalingen ten behoeve van de erfafscheiding, zie bijlage 3
** voor deze kavels gelden aanvullende bepalingen ten behoeve van de erfafscheiding, zie bijlage 4

2.4. Verkoopvoorwaarden
De verkoop van de bouwkavels vindt plaats onder bijgevoegde ‘Algemene voorwaarden voor de verkoop van bouwkavels door gemeente Eersel aan particulieren d.d. 9 november 2012’.
De koper kan vrij bepalen bij welke notaris de notariële akte wordt gepasseerd.

2.5. Bijzondere (verkoop)voorwaarde(n)
In het plan is een gescheiden rioolstelsel aangelegd. Per woning dient het water dus ook gescheiden te worden aangeleverd via een vuilwateraansluiting en een regenwateraansluiting.
Het vuilwater uit de woning wordt aangesloten op het vuilwaterriool van de gemeente.
Het regenwater, afkomstig van daken en verhardingen wordt aangesloten op een infiltratieriool. De aansluitkosten bedragen € 201,00 per woning (prijspeil 2020).

2.6. Uitzetten kavels
Vóór de datum van feitelijke ingebruikneming van de grond, worden de grenzen door de gemeente in het terrein aangeduid en aan koper op diens verzoek aangewezen.

3. BESTEMMINGSPLAN EN OVERIGE VAN BELANG ZIJNDE VOORSCHRIFTEN

3.1. Bestemmingsplan
In het totale plangebied Duizel-Noord is een invulling met circa 70 woningen voorzien. De uit te geven kavels zijn opgenomen in een bestemmingsplan dat digitaal raadpleegbaar is via de website van de gemeente Eersel,

Behalve het ruimtelijk aspect is er ook een beeldkwaliteitsplan vastgesteld. Dit beeldkwaliteitsplan kunt u eveneens digitaal raadplegen via de website van de gemeente Eersel.

3.2. Overige van belang zijnde zaken
De gemeente Eersel stimuleert de bouw van duurzame gebouwen. Daarom stelt de gemeente gratis het programma GPR-gebouw ter beschikking, om bij nieuwbouw en bij grote verbouwingen van bestaande woningen inzicht te geven in de duurzaamheid van een gebouw. Het programma berekent een score op de onderdelen energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde en kan met behulp van uw architect worden gebruikt. De gemeente Eersel heeft als ambitie een GPR-gebouw eis van 7,5 gemiddeld met een minimum van 7,0 voor het onderdeel energie. Meer informatie over het programma is te vinden op u ook gebruik maken van GPR-gebouw? Via kunt u voor uw project een inlogcode aanvragen.

Naast de toepassing van GPR-gebouw heeft de gemeente Eersel de ambitie gebouwen te realiseren met een 25% scherpere energieprestatie dan wettelijk vereist. Uw architect maakt bij uw bouwplan voor de nieuwbouw of grote verbouwing van uw woning een energieprestatieberekening. Met het rekenprogramma kan worden bepaald op welke wijze aan de wettelijke eisen en de scherpere ambitie van de gemeente Eersel kan worden voldaan. De berekening voegt u bij uw aanvraag voor een omgevingsvergunning. Meer informatie over klimaat en energie vindt u op onze website. In de bijlage treft u een folder aan over duurzaam bouwen.

Wet Voortgang Energietransitie
Sinds 1 juli 2018 is de wet Voortgang Energietransitie van kracht. Het gevolg van die wet is dat nieuwbouw niet langer op mag worden aangesloten op het aardgasnet. Deze wetswijziging werkt door op het bouwbesluit. U dient hier bij de bouw van de woning rekening mee te houden.

3.3. Nadere informatie
Voor nadere informatie over:
- het bestemmingsplan kunt u terecht bij Telefonisch InformatiePunt of de gemeentebalie,
telefoonnummer: 531 300
- de gronduitgifte kunt u terecht bij Koen Bierens van het team Vastgoed,
via het telefoonnummer: 0497 – 531 300.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 259.146 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 187.792 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
649 m²

Kadastrale gegevens

EERSEL H 1214
Kadastrale kaart
Oppervlakte
649 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Bugtje

€ 259.146 k.k.