• Verkocht onder voorbehoud

Zandvoortsestraat 16 KAVEL 6691 EN Gendt Verspreide huizen Flieren

Omschrijving

Altijd al zelf je woning willen bouwen maar je perfecte kavel tot nu toe nog niet gevonden? Aan de Zandvoortsestraat in Gendt is nu dit riante stuk bouwgrond van 3.495 m2 te koop. Als je houdt van een rustige en landelijke omgeving, dan is dit wat voor jou!

De kavel bestaat uit een gedeelte woonbestemming en een gedeelte agrarische bestemming.
De woonbestemming heeft een goed woon- en leefklimaat. De bodemkwaliteit is ter plaatse van de (toekomstige) woonbestemming voldoende en levert geen beperkingen op.

Op een deel van het achterterrein (onder de bestaande kassen) is verontreiniging boven de interventiewaarde / bepalingsgrens aangetoond. Uit de risicobeoordeling blijkt dat er sprake is van een ernstige bodemverontreiniging, maar dat de locatie niet met spoed hoeft te worden gesaneerd voor het beoogde gebruik. Er zal nog overleg plaatsvinden tussen de initiatiefnemer en het bevoegd gezag of er een totale sanering zal plaatsvinden of dat er een meer functionele sanering mogelijk is, zoals sanering op plaatsen waar de grond geroerd moet worden (verwijderen kassen en aanplanten bomen).

De koper dient de voormalige agrarische gebouwen te verwijderen en de landschappelijke inpassingen te realiseren. Ook het voldoen aan de parkeernorm, volgens de op het moment van de aanvraag van de omgevingsvergunning geldende beleidsregels, is voorwaardelijk verplicht.

De koper van het perceel zal zelf de kassen moeten (laten) verwijderen.

Locatie
Gendt vormt samen met Bemmel en Huissen de gemeente Lingewaard. De plaats heeft de afmeting en de uitstraling van een dorp, maar kreeg in de 13e eeuw stadsrechten. Gendt ligt direct aan de Waaldijk met daarachter de uiterwaarden, de Gendtse polder en de imposante rivier de Waal. Als je houdt van het rivierenlandschap en wandelen, fietsen of paardrijden over uitgestrekte dijken, dan is dit jouw plek. Winkels, twee basisscholen, kinderopvang, sportclubs, alles is op fietsafstand van de Zandvoortsestraat aanwezig. Je bent vanuit Gendt in 20 minuten in Nijmegen en ook Arnhem is snel te bereiken.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
3.495 m²

Kadastrale gegevens

GENDT E 1293
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.055 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
GENDT E 1294
Oppervlakte
2.440 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.