• Verkocht onder voorbehoud

Kantstraat 5076 NR Haaren Haaren Haaren

Omschrijving

Prachtig gesitueerde bouwkavel met de omvang van circa 3.500m2, welke unieke mogelijkheden kan bieden om uw eigen droomwoning te creëren. U bepaalt zelf in samenspraak met uw architect en aannemer naar keuze, welke vormen, stijl en materialen u gebruikt.

De kavel is gelegen aan de Kantstraat te Haaren, nabij diverse basisvoorzieningen en het buitengebied. Maar ook het centrum van Haaren is nabij, hier bevinden zich diverse supermarkten, winkels en horeca. Omliggende steden als Tilburg, Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch zijn zeer eenvoudig bereikbaar via de ontsluitingswegen.

Het betreft een bouwkavel ter grootte van circa 3.500 m² welke bijzonder fraai is gesitueerd en waarbij het bouwvlak op een royale afstand van de weg is gepositioneerd. Deze positionering creëert de mogelijkheid voor het bouwen van een riante vrijstaande woning met alle privacy op een groot eigen terrein!

EEN GREEP UIT DE BELANGRIJKSTE PLANOLOGISCHE VOORSCHRIFTEN:
LET OP! HIERAAN KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND

Het bouwkavel van 3.500m2 beschikt over een bouwvlak wat een afmeting kent van circa 16 x 12 m1, binnen dit bouwvlak dient de woning (hoofdgebouw) gerealiseerd te worden.

Bij deze kavel dient de nokrichting haaks op de gevellijn te worden gesitueerd.

Maximale goothoogte: 4,50 meter hoog (dakhelling 30° – 55°)
Maximale nokhoogte: 9,00 meter hoog (dakhelling 30° – 55°)

Op een gedeelte van het perceel is de aanduiding aanwezig ‘Bijgebouwen uitgesloten’. Het betreft het gedeelte op bovenstaande kaart wat met rood is weergegeven.

Aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen mogen binnen en buiten het bouwvlak worden gebouwd, maar niet ter plaatse van de aanduiding 'bijgebouwen uitgesloten', en voldoen aan de volgende kenmerken:
- gebouwd op het zij- en achtererf en minimaal 3 m achter (het verlengde van) de voorgevel van het hoofdgebouw;
- de gezamenlijke oppervlakte voor zover gebouwd buiten het bouwvlak bedraagt per hoofdgebouw maximaal 100 m2;
- de goothoogte bedraagt maximaal 4,5 m;
- de bouwhoogte bedraagt maximaal 6,0 m.

Conform de regels ter uitvoering van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Besluit omgevingsrecht / BOR) zijn er wellicht ruimere mogelijkheden voor het realiseren van (vergunningsvrije) aan- en bijgebouwen.

Een gedeelte van het perceel dient te worden ingericht met bloemrijk grasland, een houtwal en een poel, conform het landschappelijk inpassingsplan.

Nutsvoorzieningen:
Water: Dient nog te worden aangesloten op leidingwater
Elektra: Dient nog te worden aangesloten op elektranetwerk
Riool: Dient nog te worden aangesloten op riool
Data: Dient nog te worden aangesloten

Voor een specifiekere omschrijving verwijzen wij u naar het kavelpaspoort en het beeldkwaliteitsplan wat u tezamen met de brochure kunt downloaden of bij ons kunt opvragen.

De combinatie van de mogelijkheid om een riante woning op een groot perceel te realiseren, tezamen met mogelijkheden om een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit te ontplooien geeft vele mooie mogelijkheden.

Het bouwen van uw droomwoning is bij uitstek de mogelijkheid om uw eigen stekje te creëren. U bepaalt zelf in samenspraak met uw architect en aannemer naar keuze, welke vormen, stijl en materialen u gebruikt. Helemaal naar uw wens!

Bij het realiseren van uw wensen dient u binnen de mogelijkheden te blijven die het bestemmingsplan u biedt. Uiteraard praten wij graag met u door over de (ruime) mogelijkheden.

Huidige status bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan dient nog onherroepelijk te worden vastgesteld, de verkoop zal dan ook tot stand komen onder de ontbindende voorwaarde dat het bestemmingsplan definitief wordt en onherroepelijk is vastgesteld.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 479.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
3.500 m²

Kadastrale gegevens

HAAREN A 2749
Kadastrale kaart
Oppervlakte
3.495 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gelegen en open ligging

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Kantstraat

€ 479.000 v.o.n.