Driebanweg 1607 Hem Hem

Omschrijving

Plezierig ondernemen in een landelijke omgeving
Kiest u voor bedrijventerrein Zuiderkogge, dan kiest u voor werken binnen de perfecte combinatie van rust en ruimte. In een stimulerende omgeving op een bijzondere plek aan de Westfriese Omringdijk. Drechterland is een prettige gemeente om te wonen en te recreëren, maar ook om te ondernemen. Bedrijven zijn hier van harte welkom! De gemeente streeft naar een goed ondernemersklimaat met een bijbehorende optimale dienstverlening.

Precies op deze locatie ontwikkelt de gemeente Drechterland samen met USP Vastgoed de laatste uitbreidingsfase van bedrijventerrein Zuiderkogge. Pal naast het bestaande bedrijventerrein Zuiderkogge fase 1 t/m 4a.

Fase 4b biedt plaats aan tien tot twaalf bedrijven. Naast bedrijfskavels zijn er ook twee kavels te koop die geschikt zijn voor wonen en werken tegelijk. Gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de Koggeweg.

Uitstekende bereikbaarheid
Zuiderkogge ligt op 10 km afstand van Hoorn en de A7 en 58 km van Amsterdam. Inmiddels is de Westfrisiaweg gereed. Deze belangrijke verbinding loopt ook door de gemeente Drechterland en maakt het bedrijventerrein nog aantrekkelijker voor bedrijven die zich hier willen vestigen.

Een plek om rustig te wonen en te werken
Zuiderkogge biedt bedrijven een kansrijke omgeving waar veel mogelijk is. Het streven is om het terrein met kleine en middelgrote bedrijven een gemengd karakter te geven. Zuiderkogge is in het bijzonder geschikt voor sectoren zoals: productie, bouwnijverheid, dienstverlening, logistiek en distributie, transport, groothandels en productiebedrijven. Wat tevens bijdraagt aan het gunstige ondernemersklimaat, is de glasvezel voor razendsnel dataverkeer. Deze geeft het bedrijventerrein een enorme boost en creëert legio extra mogelijkheden.

Unieke locatie in een aantrekkelijke omgeving
De ligging van het kleinschalige bedrijventerrein Zuiderkogge is uniek. In een weidse, landelijke omgeving en dicht bij alle voorzieningen van Hem en Venhuizen. Deze optelsom maakt Zuiderkogge tot een uitstekende woon- en werklocatie voor de West-Friese ondernemer.

Informeer naar de nieuwbouwmogelijkheden!

Koopprijs:
€ 500.651,- k.k exclusief btw

Metrage:
3.727 m²

Aanvaarding:
In overleg (kan spoedig)

Opleveringsniveau:
Bouwrijpe kavel

Bebouwingsoppervlakte:
60 procent

Bouwhoogte:
Maximaal 10 m1

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerend goed (model 2014)

Bijzondere bepalingen:
Niet van toepassing

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Drechterland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Drechterland Zuid”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein heeft met de functieaanduiding bedrijven tot en met categorie 4.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Drechterland

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 500.651 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
3.727 m²

Kadastrale gegevens

VENHUIZEN G 5211
Kadastrale kaart
Oppervlakte
3.727 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gelegen en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Driebanweg

€ 500.651 k.k.