• Verkocht onder voorbehoud

Parmentierweg 73 2316 ZN Leiden Stationskwartier

Uitgelichte kenmerken

  • 90 m² wonen
  • 2 slaapkamers

Omschrijving

Rustig en groen wonen op loopafstand van Station Leiden Centraal? Dat kan! Dit moderne appartement ligt aan de rand van het bruisende centrum, op de tweede etage van een complex met lift. Vanaf het ruime balkon op het zuidoosten geniet u van een mooi uitzicht. Met een heerlijk ruime woonkamer (voorheen twee kamers), twee slaapkamers, eigen berging in de onderbouw en een aparte bergkast voor o.a. de wasmachine is dit appartement zeer geschikt voor starters en doorstromers. Tot slot werd de erfpacht alvast afgekocht tot 2068, zodat u verzekerd bent van een zorgeloze start!
Indeling van de woning:

Parterre:
Hier bevindt zich het bellentableau, de brievenbus en de ingang naar de centrale hal. Via de trap kunt u naar het souterrain voor de daar gelegen eigen berging. We nemen de lift naar de 2e verdieping en op het einde van de galerij is het appartement gelegen.

Het appartement:
Via de ruime entreehal stappen we de woning binnen. Aan de rechterkant bevindt zich de meterkast. We gaan links de ruime woonkamer binnen en daar valt, naast de nette laminaat vloer, direct op hoe licht deze ruimte is. Door de zuidoostelijke ligging komt veel zonlicht de woning binnen. Daarnaast is het uitzicht door de grote ramen fantastisch. We stappen even op het balkon en genieten van het uitzicht en de rust. Een prima plek om het hele jaar door van het zonnetje te genieten. Terug in de woning lopen we door naar de ruime open keuken. De keuken is eenvoudig en functioneel met een 4 pits elektrische kookplaat, dubbele spoelbak en afzuigkap.

Via de hal komen we bij het slaapkamer gedeelte. Er zijn twee slaapkamers, een aan de balkonzijde en een aan de galerij zijde. Aan deze gang is naast een bergruimte met opstelplaats stadsverwarming en mechanische ventilatie, het toilet en de badkamer gelegen. De nette badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. De woonkamer is te splitsen om een derde slaapkamer te maken.
Samenvattend: een ruim en zeer gunstig gelegen 3 kamer appartement op loopafstand van het Leidse centrum.

Bijzonderheden:
- gebouwd in 1993
- 2 slaapkamers, grote woonkamer
- Verwarming/warmwater middels stadsverwarming
- Mechanische ventilatie
- Actieve VVE
- Maandelijkse bijdrage: EUR 219,44;inclusief water
- Erfpacht afgekocht tot 09-07-2068;
- Mogelijkheid om vrij eenvoudig een 3e slaapkamer of kantoor te creeren
- ouderdoms-, niet bewoning- en asbest clausule worden standaard opgenomen in koopcontract
- Overdracht kan per direct
- Parkeergarage onder het gebouw, plaatsen komen regelmatig beschikbaar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This modern appartment is within walking distance of Leiden Central station and at the edge of the vibrant city center. The appartment is located on the second floor of the building, an elevator is present.The sunny balcony is oriented towards the southeast. The spacious living room (previously two rooms), two bedrooms, locked storage area in the basement and a storage space for a washing machine make this appartment suitable for starters, new families and visiting professional
Layout of the house:

Parterre:
Here is the doorbell panel, the mailboxes and the entrance to the central hall. Via the stairs you can go to the basement for the private storage room located there. We take the elevator to the 2nd floor and the apartment is located at the end of the gallery.

The apartment:
We enter the house through the spacious entrance hall. On the right the meter cupboard and on the left the entrance of the spacious living room. In addition to the neat laminate floor, you immediately notice how light this space is. Due to its southeastern location, a lot of sunlight enters the house. Also the view through the large windows is fantastic. We step on the balcony and enjoy the view and the tranquility. A great place to enjoy the sun all year round. Back in the house we continue to the spacious open kitchen. The kitchen is simple and functional with a 4 burner electric hob, double sink and extractor hood. The living room also offers possibilities to recreate the third bedroom by placing a dividing wall in the living room.

Through the hall we come to the bedroom area. There are 2 bedrooms, one on the balcony side and one on the gallery side. In addition to a storage room with space for central heating (stadsverwarming) and mechanical ventilation, the toilet and bathroom are located in this corridor. The neat bathroom has a shower and a sink.
In summary: a spacious and very conveniently located 3-room apartment within walking distance of the center of Leiden.

Particularities:
- built in 1993
- 3 bedrooms
- Heating / hot water through district heating
- Mechanical ventilation
- Active VVE
- Monthly contribution: EUR 219.44; including water
- Annual ground lease paid until 09-07-2068
-Possibility to create a 3rd bedroom or home office
- old age-, non-occupancy- and asbestos clause are included in the purchase contract as standard
- delivery: available immediately
- Parking garage under the building, options to buy parking spots is possible depending on availability

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (uitsluitend indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.389
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
€ 219,44 per maand

Bouw

Soort appartement
Galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Soort dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
90 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
273 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
2e woonlaag
Voorzieningen
TV kabel

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Kadastrale gegevens

LEIDEN L 2022
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht
Lasten
Afgekocht tot 09-07-2068
Eigendomssituatie
Gemeentelijk eigendom belast met erfpacht
Lasten
Afgekocht tot 09-07-2068

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeervergunningen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 219,44 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Parmentierweg 73

€ 395.000 k.k.