Ooststraat 2 4306 AC Nieuwerkerk

Omschrijving

Midden in het dorp Nieuwerkerk bieden wij u een uniek object te koop aan. Het betreft een grote schuur/loods. Het object heeft als bestemming centrumvoorziening wat betekent dat u hier ook een bedrijf mag vestigen. Ook een werkplaats voor bijvoorbeeld een bouwbedrijf behoort tot de mogelijkheden omdat er zelfs een akoestisch onderzoek/rapport aanwezig is. De schuur is voorzien van 14 cm dik isolatiemateriaal en dubbele beglazing, ook het dak is geïsoleerd om geluidsoverlast tegen te gaan. Kortom een uniek object voor ook bijv. opslag in de kern van het dorp met diverse uitbreidingsmogelijkheden.

Indeling
We betreden de schuur via een loopdeur. De entree krijgt een gezellige uitstraling doordat er een afdak aan de zijkant van de schuur is gerealiseerd. We betreden de schuur en komen in een grote open ruimte. Naast de twee loopdeuren zijn er twee grote roldeuren(3,50x3,50) waarvan een elektrisch en een handbediend. De schuur heeft een staalconstructie en is aan de buitenzijde betimmerd met houten planken (gepotdekseld). De schuur is aan de binnenzijde bekleed en voorzien van 14cm dik isolatiemateriaal. De begane grondvloer is van beton en voorzien van vloerverwarming. Verder is er op de begane grond d.m.v. een houten tussenwand een aparte opslagruimte gecreëerd. Ook zijn alle nutvoorzieningen aanwezig en is er krachtstroom. De schuur wordt verlicht middels tl-balken. Tenslotte is er nog een aparte ruimte waar een toilet gerealiseerd kan worden, alle aansluitingen hiervoor zijn al aanwezig. Via een houten vaste trap komen we op de zolder. Deze loopt tot aan de helft van de
schuur. Op de zolder is in een aparte ruimte de opstelplaats van de Nefit cv-ketel uit 2005.

Woning:
De betonvloer van de woning/extra opslag ruimte is aanwezig, ook zijn er tekeningen en een goedgekeurde aanvraag van de gemeente voor de extra opslag ruimte bij te bouwen. U kunt dus direct starten met de bouw. De bestemming van de "woning" is op dit moment opslag. Maar wilt u het gaan gebruiken als woonhuis dan zal hiervoor een bestemmingsplanwijziging moeten plaatsvinden! Alle kozijnen voor de" woning" zijn al gemaakt en deze zullen dan ook achterblijven bij het object. Aangezien het object op een dijk staat is er onder de "woning" een open (kruip) ruimte. Deze ruimte is vanuit de schuur te bereiken.

Tuin
Naast de schuur ligt nog een stuk tuingrond. Op dit moment is dit gedeelte geheel bestraat. De tuin is zowel vanuit de schuur als vanuit de (toekomstige) woning te bereiken.

Bijzonderheden
Een degelijk gebouwde schuur. Volledig geïsoleerd en valt hierdoor binnen alle gestelde normen wat betreft geluidsoverlast. Verder is er de mogelijkheid om nog extra opslag ruimte bij te bouwen, de aanvraag hiervan is al goedgekeurd en er is al een kleine start gemaakt met de bouw hiervan. En wie weet krijg je het dan later bij de gemeente voor elkaar om er woning van te maken. Kortom een uniek object in de kern van het dorp Nieuwerkerk met zeer veel mogelijkheden. Wilt u hier een keer binnenkijken? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Nieuwerkerk:
Het dorp Nieuwerkerk heeft een uitstekend voorzieningenniveau zoals een supermarkt, een bakker, een postagentschap een huisarts etc.
Alle basisscholen zijn op loopafstand en scholen voor voortgezet onderwijs liggen op fietsafstand in Zierikzee. Daarnaast is er een bloeiend verenigingsleven door de diverse (sport)clubs. Nieuwerkerk ligt op minder dan een uur met de auto rijden van Rotterdam.
Tevens is er een snelle busverbinding. De omgeving kenmerkt zich als een rustige en natuurrijke omgeving.
Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk. Daarnaast, op minder dan een half uur autorijden, zijn de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 149.500 k.k.
Vraagprijs per m²
info
€ 934
Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Oppervlakte
160 m² wonen / 280 m² perceel
Aantal kamers
1 kamer
Inhoud
710 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Nieuwerkerk

Heel Nieuwerkerk

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Nieuwerkerk

Heel Nieuwerkerk

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Ooststraat 2

€ 149.500 k.k.