Wonen op de Es (Bouwnr. 2) 9449 PN Nooitgedacht

  • Onder optie
Onderdeel van project Kavels in Nooitgedacht, Nooitgedacht

Omschrijving

ENERGIE NEUTRAAL EN COMFORTABEL WONEN IS MOGELIJK IN NOOITGEDACHT.

Wonen op de Es, 2 kavels van ca 1200 m2.
Aan de noordkant van de woonwijk heeft de gemeente twee exclusieve kavels in
de verkoop. De kavels liggen op een rustige locatie in de woonwijk direct aan het
landschappelijk groen. U kunt een prachtige landgoedwoning bouwen op deze
plek! Vanuit uw woning heeft u vrij uitzicht over de groene omgeving.

Beeldkwaliteit
De boswallen aan de rand van de kavels zorgen voor een groene omgeving. Om het landschappelijke karakter te versterken, krijgen de straten in dit gebeid een half-verharding. Om ervoor te zorgen dat de woningen in dit gebied een samenhangend maar ook gevarieerd beeld geven heeft de gemeente Aa en Hunze een beeldkwaliteitsplan opgesteld.
Hieronder vindt u een aantal beeldkwaliteit regels die specifiek voor de kavels ‘Wonen op de Es’ gelden. Het volledige beeldkwaliteitsplan kunt u vinden op de website onder downloads. Of vraag het document op bij de makelaar.

Massa en vorm
De nokrichting van de woning die u bouwt op deze kavel moet evenwijdig zijn aan de kavelrichting. De helling van het dak mag u zelf bepalen. Een plat dak is mogelijk mits de lengte van het dak evenwijdig aan de kavelrichting ligt. De gevel van de woning die aan de straatzijde ligt heeft een open karakter.
De detaillering is afgestemd op materiaal- en stijlkeuze. Houd er rekening mee dat de detaillering van het bijgebouw eenvoudiger of gelijk is aan de detaillering van het hoofdgebouw.

Materiaal en kleur
In het beeldkwaliteitsplan zijn eisen gesteld aan de kleur van het dak en van de gevels van woningen op deze kavels. Maak gebruik van een donkere kleurstelling op het dak en geen hoogglans materialen. Ook riet, zinken/cortenstaal in matte kleur is toegestaan. De gevel moet bestaan uit baksteen of hout of een combinatie daarvan. Met een gedekte kleurstelling. Kleuraccenten zijn toegestaan in het ontwerp.

Bestemmingsplan
In het bestemmingsplan wordt onder meer aangegeven welke eisen worden gesteld ten aanzien van de in het bouwplan op te nemen zaken als goothoogte, dakhelling, afstand tussen de gebouwen en de erfgrens, te bebouwen oppervlak van de kavel, parkeren, enzovoort.

Deze eisen zijn opgenomen in het bestemmingsplan Rolde-Zuid herziening 2016. U kunt deze vinden op onder downloads. Of vraag het document op bij de makelaar.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Nooitgedacht? Schrijf je via de website in voor de nieuwsbrief.

Nooitgedacht, bijzonder thuis in de natuur.

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.200 m²

Buitenruimte

Ligging
In bosrijke omgeving, landelijk gelegen en vrij uitzicht

Buurt

Verspreide huizen Nooitgedacht, Nooitgedacht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Wonen op de Es (Bouwnr. 2)

€ 249.500 v.o.n.