Hofkavel (Bouwnr. 3.1-8) 9449 PN Nooitgedacht

  • Onder optie
Onderdeel van project Kavels in Nooitgedacht, Nooitgedacht

Omschrijving

Midden in de Drentse natuur ligt de woonwijk Nooitgedacht, een groene en rustige woonwijk, omgeven door bos, heide en water. In het op fietsafstand gelegen dorp Rolde kunt u genieten van een vrij breed winkelaanbod, variërend van een warme bakker tot een drogisterij. De omgeving nodigt uit om een wandeling of fietstocht te maken door de prachtige natuur. Of om met vrienden of familie te genieten van een hapje of drankje op het terras van één van de horecagelegenheden in Rolde. De woonwijk zelf biedt ontspannende voorzieningen, zoals een kinderboerderij, centraal parkgebied en een tuinhuis van De Trans. Vanuit de woonwijk zit u zo op de N33, die een goede verbinding legt naar Assen (15 minuten) of Groningen (20 minuten).

In Nooitgedacht wonen mensen van allerlei generaties en de bewoners van stichting De Trans. Zo vormt Nooitgedacht een woonwijk voor iedereen. Dit blijkt ook uit het uiteenlopend aanbod van vrije kavels, vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen: iedereen kan hier terecht.

Zo heeft de gemeente Aa en Hunze in de wijk onder andere een aantal Hofkavels te koop, prachtig gelegen in een gezellig hofje. Op deze vrije kavels kunt u een vrijstaande woning bouwen. Voor een kavelprijs waar u direct blij van wordt! Met voldoende ruimte voor een garage en tuin. De kavels zijn gelegen in het midden van de woonwijk. De kavels zijn 25 meter diep en 12 meter breed en zijn beschikbaar vanaf €58.600,- vrij-op-naam.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 67.400 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
354 m²

Buurt

Verspreide huizen Nooitgedacht, Nooitgedacht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Hofkavel (Bouwnr. 3.1-8)

€ 67.400 v.o.n.