Germondylaan (Bouwnr. 39) 9449 PN Nooitgedacht

  • Onder optie
Onderdeel van project Kavels in Nooitgedacht, Nooitgedacht

Omschrijving

Nooitgedacht, bijzonder thuis in de natuur

Brinkkavel

Vrije kavel voor vrijstaande woning.

Op deze kavel kunt u een vrijstaande woning bouwen. Er is voldoende ruimte voor een eigen oprit en een middelgrote tuin. Heerlijk voor de kinderen, maar niet te groot als ze de deur uit zijn! De kavels zijn gelegen in het midden van de woonwijk en omgeven door bos en gemeenschappelijk groen met gevarieerde beplanting.

De kavels zijn 26 meter diep en de breedte varieert vanaf 19 meter.

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

Deze fraaie woonwijk biedt een gevarieerd aanbod zoals vrije kavels in allerlei maten en bouwmogelijkheden, levensloopwoningen, twee onder één kap woningen, eengezinswoningen.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 99.480 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
439 m²

Buurt

Verspreide huizen Nooitgedacht, Nooitgedacht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Germondylaan (Bouwnr. 39)

€ 99.480 v.o.n.