Venrayseweg 19 5825 AB Overloon

Omschrijving

BOUWKAVEL IN OVERLOON, Venrayseweg bij nummer 19.
Schitterend gelegen bouwkavel van circa 1.400 m² in de bebouwde kom van het dorp Overloon. De kavel is gelegen aan Venrayseweg voor huisnummer 19.
Kadastraal bekend: gemeente Vierlingsbeek, sectie Q, nummer 421 (gedeeltelijk).
De bestemming is gewijzigd naar wonen in het nieuwe bestemmingsplan “Venrayseweg 19”. Alle noodzakelijke kosten, zoals onderzoeken e.d. zijn betaald door de verkoper.
De kavel heeft een diepte van circa 41 meter en een breedte van circa 34 meter.
Vrij uitzicht aan de voorzijde.
De kavel wordt te koop aangeboden voor € 285.000,-- k.k.
Kosten koper houdt in, overdrachtsbelasting, notaris-, kadastrale inmetings- en registratiekosten.
Koopsom: € 285.000,-- kosten koper.

OVERLOON
Overloon en omgeving:
Overloon is gelegen aan de rand van de Brabants-Limburgse Peel en ligt in een krans van zo'n 1500 hectaren bos. Het overige omliggende grondgebied wordt vooral gebruikt voor agrarische doeleinden. Ten noorden, ten zuiden en ten westen van Overloon liggen op circa 30 kilometer afstand respectievelijk de steden Nijmegen, Venlo en Eindhoven. Het dorp Overloon behoort tot de gemeente Boxmeer en telt ongeveer ca. 3600 inwoners.

Onderwijs
In Overloon is er een basisschool aanwezig. Vervolgonderwijs is te volgen op de Scholengemeenschap Metameer te Stevensbeek en verder te Venray.

Ontsluiting
Overloon is centraal gelegen. De oprit van de A73 richting Venlo, Boxmeer, Cuijk en Nijmegen is gelegen op een afstand van ongeveer 3 kilometer.
In Boxmeer, ca. 9 kilometer, ligt de aansluiting van de A73 op de snelweg naar het Duitse Ruhrgebied.

Openbaar vervoer
Reizen met de trein is mogelijk vanaf station Vierlingsbeek (afstand 5 kilometer) en vanaf station Boxmeer (afstand 9 kilometer). Verder zijn er beperkte busverbindingen.

Winkelvoorzieningen
Behalve een bakker, een slager, DA-drogist met speelgoedwinkel en een bouwmarkt, werd in 2013 een luxe Plus-supermarkt heropend. In Overloon zijn verder diverse restaurants in vele prijsklassen en soorten, alsmede een vestiging van ijssalon Clevers. Specialiteiten zijn verkrijgbaar in de vrij grote winkelcentra van Venray en Boxmeer. De grote winkelcentra van Nijmegen, Venlo en Eindhoven liggen op circa 30 kilometer afstand.

Ontspanning
Het Libertypark in Overloon is bekend tot ver over de landsgrenzen. Het museum is uitgegroeid tot één van de belangrijkste historische musea van ons land. Met 150.000 bezoekers per jaar is het tevens het best bezochte museum in Brabant. Overloon ligt in een bosrijke omgeving waar ook bezoekers graag van komen genieten. Het dorp wordt dan ook wel aangeduid als het toeristisch hart van de gemeente Boxmeer. Behalve het oorlogsmuseum vinden we er het Openluchttheater en het “Zoo Parc’. Overloon beschikt daarnaast over sportvelden, tennisvelden en een sporthal.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 285.000 kosten koper
Aangeboden sinds
8 weken
Soort object
Bouwgrond
Perceel
1.400 m²
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Venrayseweg 19

€ 285.000 k.k.