Poort16Hoven (Bouwnr. 20) 3045 XB Rotterdam

  • Verkocht onder voorbehoud
Onderdeel van project Poort16Hoven, Rotterdam

Uitgelichte kenmerken

  • Bouwjaar 2021
  • Wonen 129 m²
  • Aantal kamers 5
  • Achtertuin 51 m²

Omschrijving

LET OP: DIT BOUWNUMMER WORDT UITGEVOERD MET UITBOUW VAN 2.40 METER. DIT IS OPGENOMEN IN DE KOOPPRIJS.

BUITEN DE STAD, ALLES BINNEN HANDBEREIK

In 2019 zal aan de rand van de wijk Park Zestienhoven worden gestart met de realisatie van het project ‘Poort16Hoven’. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 28 eengezinswoningen welke zich bevindt in een ruimtelijke en groene omgeving van het park met alle voorzieningen dichtbij. De woningen van 119 m2 hebben een tuin, 4 ruime slaapkamers en parkeergelegenheid op eigen terrein. Door duurzame installaties zijn alle woningen zeer energiezuinig en hebben een EPC van 0. Slim gebruik van ruimte en wonen in het groen op 15 minuten fietsen van het centrum van Rotterdam, dit kenmerkt Poort16Hoven.

“Poort16Hoven” is gelegen in de nabijheid van Park Zestienhoven, dit is een rustige en kindvriendelijke wijk waar jong en oud zich thuis voelt. Het metrostation Melanchtonweg is op korte afstand, waardoor Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal zeer goed bereikbaar zijn. Vanuit de wijk rijd je zo de A20 en de A13 op en internationaal verkeer is gemakkelijk vanaf deze locatie. Daarnaast ligt het centrum van Overschie op 5 minuten afstand voor de dagelijkse boodschappen. Vele voorzieningen zijn aanwezig in de directe omgeving van het nieuwbouwproject. Zo zijn er meerdere winkels in de nabije omgeving en basisschool Park 16Hoven is samen met kinderopvang Bimbola gevestigd in het park.

EPC 0; Samen maken we de wereld mooier
Alle woningen binnen het project zijn zeer energiezuinig. Dit wordt bereikt door alle installaties, goede isolatie en triple glas ramen. Op dit moment schrijft het bouwbesluit een EPC van 0,4 voor. De woningen in Poort16Hoven zijn toekomstbestendig en zijn zeer energiezuinig, dit zie je terug in een EPC van 0. Een lagere EPC zorgt voor een lagere maandlast en minder belasting voor het milieu. Dit is goed nieuws voor de energie rekening en door eigen schone energie opwekking zorgt het voor een mooiere wereld. Bovenal is het fijn dat het in de zomer in de woning niet te warm is en in de winter niet koud. Dat de woningen geluidsarm zijn en alle huishoudelijke apparaten optimaal gebruikt kunnen worden. De woningen worden gasloos uitgevoerd. De warmte wordt geleverd door een combiwarmtepomp die op het dak van de woning wordt geplaatst. Op alle verdiepingen van de woning is vloerverwarming aanwezig die per ruimte te regelen is. Daarnaast zorgt een zonneboiler-collector naast de warmtepomp voor het verwarmen van douche-, was- en afwaswater. Warmte wordt nooit verspild in deze woningen, warmte wordt terug gewonnen via de warmterugwinning balansventilatie. Geen gas betekent elektrisch koken. Deze elektriciteit wordt opgewekt door de zonnepanelen op het dak. Door het grote aantal zonnepanelen kunnen veel van de dagelijkse huishoudelijke apparaten met eigen elektriciteit functioneren. Bij overcapaciteit wordt de overtollige energie terug geleverd aan het elektriciteitsnet. Bovendien bestaat de mogelijkheid om vanuit de woningen een kabel naar de parkeerplaats te laten trekken, waardoor de elektrische auto vanuit eigen huis kan worden opgeladen. De opgewekte warmte wordt zo goed als mogelijk binnen de woning gehouden door totale woning isolatie en HR+++ beglazing.

28 eengezinswoningen met EPC van 0
In Poort16Hoven worden 28 woningen gebouwd met een gelijke grootte. De woningen hebben allen een tuin, een berging in de tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de zijgevel van blok B wordt het project versierd met streetart.

BLOK C:
Woningen 17 t/m 20 van blok C hebben een extra grote tuin. De tuinen in dit blok liggen op het noordwesten en zijn allemaal voorzien van een eigen berging. Ook deze woningen hebben een woonoppervlakte van 119 m2 met 4 slaapkamers. Op het binnenterrein heeft iedere woning een privé parkeerplaats. Vanuit deze woningen is er uitzicht over de beek en Park 16Hoven.

PARKEREN
Op het binnenhof worden 40 parkeerplaatsen gerealiseerd. Bij iedere gezinswoning zit standaard 1 parkeerplaats bij de verkoopprijs inbegrepen. Deze parkeerplaatsen kunnen worden voorbereid op 100% elektrisch rijden in de toekomst. Kopers kunnen kiezen voor een voorbereiding zodat de kabel tussen de meterkast en de parkeerplaats tijdens de bouw al wordt aangelegd. Wanneer u een laadpaal wilt plaatsen, kan dit eenvoudig worden uitgevoerd, zonder dat de straten opengebroken moeten worden. Bij het ontwerp van het parkeerterrein is rekening gehouden met een groen karakter. Dit zie je terug in de parkeervakken met gras betontegels, zodat er gras kan groeien en het regenwater in de bodem kan afgevoerd worden. Daarnaast komt het groen terug in de erfafscheidingen en de randen van het parkeerterrein. Wanneer de wens bestaat een 2e parkeerplaats te kopen, dan kunt u dit kenbaar maken bij de makelaar. De prijzen zijn opgenomen in de koper opties prijslijst. Omdat het parkeerterrein een gezamenlijke ruimte is van alle woningen van Poort16Hoven, zal een VVE worden opgericht voor de kopers. De VVE regelt alle zaken voor het parkeerterrein en de toegangsweg.

STREETART TELMOMIEL
Op de kopgevel van bouwnummer 7 zal een streetart ‘’mural’’ geplaatst worden door de getalenteerde kunstenaars TelmoMiel van Rotterdamse bodem. De kunstwerken van TelmoMiel zijn uiterst creatief, realistisch, humoristisch, kleurrijk, vrolijk, aangrijpend en speels. Twee grote talenten van Nederlandse bodem veroveren de wereld met fantasie en kleur! TelmoMiel bestaat uit het creatieve duo Telmo Pieper en Miel Krutzman. Deze twee getalenteerde kunstenaars hebben elkaar ontmoet op de Willem de Kooning academie waar zij studeerden van 2006- 2010. Sinds 2007 werkt het duo samen onder de naam TelmoMiel. Onder deze naam is het duo zeer actief in het maken van indrukwekkende murals en schilderijen die gekenmerkt worden door een zeer uniek karakter. Dit unieke karakter vormt zich doordat de twee verschillende stijlen van de kunstenaars bijzonder goed en mooi samenkomen in één beeld. Het werk van Miel is romantisch en bevat schilderachtige stijlkenmerken, het werk van Telmo is humoristisch, uitdagend en ondeugend. Met spuitbussen en verf worden deze stijlen met elkaar gecombineerd om zowel fotorealistisch, abstract als surrealistisch werk te maken met de vrije hand. Fantasie en werkelijkheid vullen elkaar moeiteloos aan. Het duo kent veel faam in binnen- en buitenland mede doordat zij zijn zeer productief zijn als streetartists. Zo hebben zij Dubai, New York, Antwerpen, Malta en Beiroet bezocht om de mooiste murals te maken. Nu kan TelmoMiel Overschie aan dit rijtje toevoegen.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 129 m2
- 3 Woonlagen
- Uitbouw van 2.40 meter
- Tuin op het noordwesten
- Inclusief 1 parkeerplaats
- 4 Slaapkamers
- 8 Zonnepanelen op het dak

U KOMT TOCH OOK IN POORT16HOVEN WONEN!
Wanneer uw interesse is gewekt voor één van de 28 woningen kunt u contact opnemen met Ooms Makelaardij voor meer informatie. De makelaar zal u uitnodigen voor een informatief gesprek om het project, de woningen en de opties nader toe te lichten. Vervolgens wordt de procedure tot inschrijving en aankoop aan u uitgelegd. Op de projectwebsite is de actuele informatie van het project en gedetailleerde informatie van de woningen terug te vinden.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 396.450 v.o.n.
Vraagprijs per m²
info
€ 3.073
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Plat dak
Keurmerken
Woningborg garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
129 m²
Inhoud
387 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gehele vloerverwarming en warmtepomp
Warm water
Centrale voorziening en zonneboiler

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, in woonwijk en in bosrijke omgeving
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
51 m² (11,35m diep en 4,5m breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Box

Garage

Soort garage
Parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Poort16Hoven (Bouwnr. 20)

€ 396.450 v.o.n.