Heuvelwal 11 5509 KE Veldhoven

  • Verkocht onder voorbehoud

Uitgelichte kenmerken

  • Bouwjaar 2003
  • Wonen 173 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 441 m²

Omschrijving

Op een geweldige locatie in Veldhoven in de rustige woonomgeving "De Noordrand" ligt deze goed onderhouden en riante vrijstaande bungalow met inpandige garage. De woning heeft een riante woonkamer, ruime woonkeuken, drie slaapkamers, nette badkamer, 2 opritten en een zonnige en privacy biedende achtertuin met overkapping. De woning is gelegen in de directe nabijheid van City-Centrum Veldhoven, openbaar vervoer, sportvoorzieningen, scholen, uitvalswegen A2/N2/A67 en ASML / High Tech Campus.

Indeling van de woning:

Via een eigen oprit is de overdekte entree van de woning te bereiken. De ruime hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en geeft toegang tot de garderobe, de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein, de meterkast, de inpandige garage en de woonkamer.
De woonkamer is zeer riant van opzet en heeft een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wandafwerking en schuurwerk plafondafwerking. De L-vormige woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en een verhoogd dakgedeelte met veel raampartijen die zorgen voor extra lichtinval. In het midden van de woonkamer is een sfeervolle gashaard geplaatst. Vanuit de woonkamer is er middels een schuifpui en middels openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin.
Via een dubbele deur is vanuit de woonkamer de woonkeuken bereikbaar. De keuken heeft een keukeninrichting in een hoekopstelling en is uitgerust met een granieten aanrechtblad, een koelkast, een vriezer, een combi oven/magnetron, een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken is de gang bereikbaar welke toegang biedt tot de slaapvleugel.

Aan de gang zijn drie slaapkamers en de badkamer gelegen. Slaapkamer 1 en slaapkamer 2 zijn voorzien van een tapijtvloer, spachtelputz wanden en schuurwerk plafondafwerking. Slaapkamer 3 is de masterbedroom die aan de achterzijde van de woning is gelegen. Deze kamer is voorzien van een tapijtvloer en heeft toegang tot een inloopkast. Vanuit deze slaapkamer is via de grote raampartijen een mooi zicht op de achtertuin en is tevens via de schuifpui de achtertuin bereikbaar.
De geheel betegelde badkamer is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een douchecabine met zitgedeelte, een dubbel wastafelmeubel, een zwevend toilet en een designradiator.

Inpandige garage:

De inpandige garage is via de voorzijde van de woning te bereiken. De ruime garage is voorzien van een tegelvloer en hier bevindt zich het WTW-systeem, aansluiting voor de wasapparatuur en de opstelplaats van de CV-combiketel (merk Atag Blauwe Engel, bouwjaar 2003).

Tuin:

De voortuin biedt ruimte voor het parkeren van twee auto's en is verder fraai aangelegd met verschillende plantenborders. Via de oprit naast de woning bieden twee deuren toegang tot de achtertuin. Hier is desgewenst nog een mogelijkheid tot het plaatsten van een caravan of camper op eigen terrein. De achtertuin heeft een royale veranda over de gehele breedte van de woning en is af te sluiten middels verandazeilen zodat zelfs in de wintermaanden optimaal gebruik kan worden gemaakt van de tuin. Verder is de achtertuin aangelegd met verschillende plantenborders, hagen, gazon en achter in de tuin bevindt zich een tweede terras met een overkapping. Onder deze overkapping bevindt zich een 6 persoons jacuzzi (ter overname).

Algemeen:

- De woning is volledig geïsoleerd;
- Voorzien van kunststof kozijnen;
- Het hoofddak van de woning is voorzien van PVC;
- De kunststof veranda is geplaatst in 2009;
- In 2006 is de overkapping achterin de tuin geplaatst;
- De meterkast is voorzien van 13 groepen en beveiligd middels 3 aardlekschakelaars;
- Energielabel A.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE

This well maintained and spacious detached bungalow with indoor garage is situated in a great location in Veldhoven in the quiet residential area "De Noordrand". The house has a spacious living room, spacious kitchen, three bedrooms, neat bathroom, 2 driveways and a sunny and private backyard with roof. The property is located in the immediate vicinity of City-Center Veldhoven, public transport, sports facilities, schools, roads A2 / N2 / A67 and ASML / High Tech Campus.

Layout of the house:

The covered entrance of the house can be reached via a private driveway. The spacious hall has a tiled floor with underfloor heating and gives access to the cloakroom, the fully tiled toilet room with floating toilet and fountain, the meter cupboard, the garage and the living room.
The living room is very spacious and has a tiled floor with underfloor heating, spachtelputz wall finish and sanding ceiling finish. The L-shaped living room has a bay window at the front and a raised roof area with many windows that provide extra light. A cozy gas fireplace has been placed in the middle of the living room. From the living room there is access to the backyard through sliding doors and patio doors.
The kitchen is accessible from the living room via a double door. The kitchen has a corner kitchen and is equipped with a granite counter top, a fridge, a freezer, a combination oven / microwave, a dishwasher, a 5-burner gas hob and an extractor hood. The corridor is accessible from the kitchen and provides access to the sleeping wing.

In the hallway are three bedrooms and the bathroom. Bedroom 1 and bedroom 2 have a carpet floor, spachtelputz walls and sanding ceiling finish. Bedroom 3 is the master bedroom which is located at the rear of the house. This room features a carpeted floor and access to a walk-in closet. From this bedroom you have a beautiful view of the backyard through the large windows and the backyard is also accessible through the sliding doors.
The fully tiled bathroom is spacious and fully equipped. The bathroom is equipped with a bath, a shower cubicle with seating area, a double washbasin, a floating toilet and a design radiator.

Indoor garage:

The indoor garage is accessible from the front of the house. The spacious garage has a tiled floor and here is the heat recovery system, connection for the washing equipment and the location of the central heating combi boiler (brand Atag Blauwe Engel, year 2003).

Garden:

The front garden offers space for parking two cars and is also beautifully landscaped with various plant borders. Two doors provide access to the backyard via the driveway next to the house. If desired, there is also the option of placing a caravan or motorhome on site. The backyard has a spacious veranda over the entire width of the house and can be closed by means of veranda tarpaulins so that even in the winter months, optimal use can be made of the garden. Furthermore, the backyard has been landscaped with various plant borders, hedges, lawn and in the back of the garden there is a second terrace with a roof. Under this roof is a 6 person Jacuzzi (for takeover).

General:

- The house is fully insulated;
- Equipped with plastic frames;
- The main roof of the house is equipped with PVC;
- The veranda was placed in 2009;
- In 2006 the roof was placed at the back of the garden;
- The cupboard is equipped with 13 groups and protected by 3 earth leakage switches;
- Energy label A.

The owner of this property has instructed us to mediate in the sale, which of course does not imply any financial consequences for you. Without any obligation, we will inform you in detail about the house, but also about the financing options and the possibilities of selling your own house. It is of course recommended to request expert assistance from an NVM broker. We are happy to help you choose your own broker who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and poignant event for the seller. We appreciate it very much to be able to receive a response from you within a few days, so that we can inform the seller about your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer must provide a written bank guarantee or deposit a deposit of 10% of the purchase price, within 6 weeks after the conclusion of the agreement. The seller always invokes the written requirement for the sale of his home.

The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the area of ??use. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure comes from the seller and / or third parties. Although we are careful in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies, etc. This information, in combination with a viewing of the property, must be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. . This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words, there is no purchase. A legal purchase is only valid if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This follows from Article 7: 2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a draft of the purchase agreement sent is not considered a "signed purchase agreement". Even if an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is retained.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 650.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 3.757
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Soort dak
Plat dak bedekt met kunststof

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
173 m²
Overige inpandige ruimte
29 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
40 m²
Perceel
441 m²
Inhoud
752 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
Rookkanaal en schuifpui

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Atag Blauwe Engel HR ( combiketel uit 2003, eigendom)

Kadastrale gegevens

VELDHOVEN K 2357
Kadastrale kaart
Oppervlakte
441 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
142 m² (13,7 meter diep en 10,4 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom

Garage

Soort garage
Inpandig
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektrische deur, elektra en stromend water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

De Polders

Heel Veldhoven

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

De Polders

Heel Veldhoven

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Heuvelwal 11

€ 650.000 k.k.