• Verkocht

Van Leijenberghlaan 1082 GM Amsterdam Buitenveldert-West

€ 45.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 juni 2021
Verkoopdatum
3 augustus 2021
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Te koop aangeboden: een losse parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage van het in 2003 gebouwde appartementencomplex Gelderhof te Amsterdam Buitenveldert en tegenover winkelcentrum Gelderplandplein. De parkeerplaats is gelegen in de onderbouw van het complex, in het bewonersgedeelte van de parkeergarage. Dit gedeelte is afgesloten middels twee elektrische en op afstand bedienbare hekken. Deze parkeerplaats ligt nabij de lift naar de uitgang.

Het complex is gelegen op de hoek van de Arent Janszoon Ernststraat en de Van Leijenberghlaan in Amsterdam Buitenveldert, nabij het WTC, RAI, Gijsbrecht van Aemstelpark en Amstelpark. Met de auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op de Van Leijenberghlaan en de A.J. Ernststraat zijn diverse haltes voor de lijnen 65, 66, 165, 199 en 248. Het N.S. Station Zuid/WTC is op vijf minuten loopafstand gelegen.

Vraagprijs koop:
- Vraagprijs € 45.000,- k.k.;
- Service kosten € 26,- p.m.;
- De jaarlijkse canon is afgekocht tot 2053;
- De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 2000 Amsterdam zijn van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 45.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort parkeergelegenheid
Parkeerplaats
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Capaciteit
1

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM AK 3653
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Gemeentelijke erfpacht (einddatum erfpacht: 31-01-2053)
Lasten
Afgekocht tot 31-01-2053
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

CSV Makelaars B.V.

Bel 020-6700670

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.