• Verkocht

Naarderweg 14 1261 BT Blaricum Blaricum-Dorp

Uitgelichte kenmerken

  • 182 m² wonen
  • 630 m² perceel
Prijs op aanvraag Veiling

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 juni 2022
Verkoopdatum
12 juli 2022
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop d.d. 5 juli 2022

• Geheel vrijstaand
• Uitstekende locatie
• Goede bereikbaarheid

Omschrijving
Openbare executoriale verkoop ex. Art. 514 lid 1 Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering op dinsdag 5 juli 2022 vanaf 10.00 uur t.o.v. Mr. M.R.H. Krans (Van der Stap Notarissen) te Rotterdam, van:

Een perceel grond met de daarop gelegen opstallen, plaatselijk bekend Naarderweg 14 te (1261 BT) Blaricum, kadastraal bekend gemeente Blaricum, sectie D, nummer 212, groot zes are dertig centiare.

De inzetveiling betreft een internet veiling via op dinsdag 5 juli 2022. De veiling begint om 10.00 uur. De afslagveiling volgt 3 minuten na het einde van de inzetveiling. Zie voor meer informatie verder in deze brochure en bovengenoemde website.

Ligging/Bereikbaarheid
Blaricum is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

De woning is mooi gelegen aan de lommerrijke Naarderweg, op amper 5 min loopafstand van de kern van het gezellige oude dorp van Blaricum en 10 min lopen naar de Tafelbergheide. De winkels, restaurants, theaters, scholen en sportverenigingen van zowel Blaricum, als Laren bevinden zich op loop-/fietsafstand. Ook met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken.

Blaricum kent een grote hoeveelheid architectonische waardevolle panden gebouwd door bekende architecten. Kenmerkend voor het oude dorp zijn ook de kronkelweggetjes, de arbeiderswoningen en de prachtige groene hagen. Ook de akkers met rogge en boekweit bieden een fraaie aanblik.

Blaricum heeft twee centrumgebieden waar de middenstand een belangrijke functie heeft. In het centrum van het oude dorp zijn verschillende horeca-gelegenheden, een aantal lokale middenstanders en vestigingen van landelijke detailhandel. In winkelcentrum De Balken in de Bijvanck zit naast een grote supermarkt, een aantal kleinere middenstanders.

De woning is gelegen nabij het Gooimeer en de uitvalswegen A1 en A27. Vanaf de A1 rijdt u, door een stukje bos en langs de Tafelbergheide, in 4 minuten naar de Naarderweg 14.

Oppervlakte / Inhoud
De totale grondoppervlakte van het woonhuis bedraagt 182 m².

Gebruik
Het verblijfsobject met woonfunctie is thans in gebruik.

Kadastrale gegevens
Volgens het uittreksel van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland zijn de objecten als volgt geregistreerd:

Gemeente : Blaricum
Sectie : D
Nummer : 212
Grootte : 630m²

Bouwjaar
Oorspronkelijk bouwjaar 1918.

Bestemming
Bij de gemeente Blaricum valt onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan Villagebieden (onherroepelijk vastgesteld op 15 oktober 2014). De enkelbestemming is Wonen.

Lasten
OZB-tarief eigenaren niet-woning € 1.115,86
Rioolheffing € 215,06
Door de notaris worden geen lasten verrekend.

Erfdienstbaarheden/Kwalitatieve verplichtingen
Voor de erfdienstbaarheden en de kwalitatieve verplichtingen wordt verwezen naar de veilingvoorwaarden welke door de notaris worden opgemaakt. Een kopie van de akte van levering is als bijlage bij deze brochure opgenomen.

Verzekering
Omtrent de verzekering is de verkoper/executant niets bekend. Koper dient vanaf de levering zelf zijn belang te verzekeren.

Aanschrijvingen
Volgens informatie van de gemeente Blaricum rusten er op het perceel geen (voor)aanschrijvingen als bedoeld in artikel 13 of 13a van de Woningwet. Verkoper/Executant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de verkregen informatie.

Overdrachtsbelasting/BTW
Terzake van de levering van de onroerende zaak is door de koper geen omzetbelasting maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.

Milieu
Er zijn geen bijzonderheden bekend ten aanzien van een bodemonderzoek en/of sanering.

Verkoper/executant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de mogelijke aanwezigheid c.q. gevolgen van stoffen in of aan het verkochte waarvan volgens de huidige maatstaven verwacht mag worden dat deze schadelijk kunnen zijn voor mens, dier of milieu, waaronder asbest.

EPC
Per 1 januari 2015 is bij de overdracht van vastgoed als het onderhavige een energielabel verplicht. De eigenaar is hierop door de directiemakelaar gewezen met het dringende verzoek voor een dergelijk label zorg te dragen. Het al dan niet beschikbaar zijn van bedoeld energielabel is de verantwoordelijkheid van eigenaar. Verkoper/executant en/of de directiemakelaar aanvaarden hieromtrent geen enkele aansprakelijkheid.

Roerende zaken
Er zijn geen roerende zaken in de veiling betrokken.

Bezichtiging
Aan de eigenaar is verzocht om medewerking te verlenen aan de bezichtiging van het object. Verkoper/executant staat niet in voor het verkrijgen van toegang.

Download voor meer informatie onze uitgebreide brochure.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1918

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
182 m²
Perceel
630 m²
Inhoud
300 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G Wat betekent dit?

Kadastrale gegevens

BLARICUM D 212
Kadastrale kaart
Oppervlakte
630 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Parkeerplaats

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

MVGM Bedrijfsmakelaars

Bel 088 - 432 45 45

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.