Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 maart 2020
Verkoopdatum
25 mei 2020
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Op toplocatie, aan de nu verkeersluwere Trichterweg, nabij oprit Buitenring en voorzieningenpakket (diverse scholen, winkels, openbaar vervoer) gelegen; het vrijstaand woonhuis met onder andere 4 slaapkamers, garage/stalling, perceel van 1185m2!, aparte hobby-/kantoorruimte, souterrain en een vrij gelegen royale tuin (ca. 60m lang).

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 2,84m x 2,72m), provisiekelder 2 (ca. 2,94m x 2,85m).

Begane grond: Royale voortuin met borders en aanplant, lange oprit, entree, hal, berging, toiletruimte met toilet en fonteintje. Meterkast (vernieuwd); L-vormige woonkamer (ca. 8,65m x 4,97m/3,48m) met een Noorse leistenen vloer en haardpartij. Keuken (ca. 2,98m x 2,85m/1,39m) met L-vormige opstelling, muurkast en apparatuur. Inpandige verbinding naar garage/stalling (ca. 4,76m x 2,65m) met opstelplaats cv-/combi-installatie (bwjr 2010). Kantoor-/hobbyruimte (ca. 5,85m x 3,55m); royale tuin (ca. 60m lang) met vijver, gazon, borders met aanplant met gemetselde berging (ca. 4,86m x 2,43m).

Eerste verdieping: Overloop met een mozaïek-parketvloer, slaapkamer 1 (ca. 3,54m x 2,59m) met dubbele muurkast, slaapkamer 2 (ca. 3,83m x 2,13m), slaapkamer 3 (ca. 4,06m x 2,57m), slaapkamer 4 (ca. 3,84m x 3,00m); geheel betegelde badkamerruimte (ca. 2,91m x 1,92m) met douche, vaste wastafel, toilet en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Deze vrijstaande woning is op toplocatie, aan de nu verkeersluwere Trichterweg, nabij de oprit van de Buitenring en een uitgebreid voorzieningenpakket (diverse scholen, winkels, openbaar vervoer) gelegen. Dit object beschikt onder andere over 4 slaapkamers. De garage/stalling en het souterrain bieden de nodige bergruimte. Het perceel van 1185m2! is royaal te noemen en is aan de achterzijde vrij gelegen. De aparte hobby-/kantoorruimte biedt de mogelijkheid voor het uitoefenen van hobby's of om wonen/werken te combineren. De kozijnen zijn grotendeels van hardhout met grotendeels isolerende beglazing. Kortom, plan een bezichtiging en laat u overtuigen door de mogelijkheden.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 339.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 3.082
Aangeboden sinds
9 maart 2020
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Oppervlakte
110 m² wonen / 1.185 m² perceel
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
404 m³
Energielabel
F Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed

Bel 046-4398400

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Treebeek-Noord

Heel Brunssum

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Treebeek-Noord

Heel Brunssum

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.