• Verkocht

's-Gravenweg 139 2902 LG Capelle aan den IJssel

€ 695.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 november 2019
Verkoopdatum
7 september 2020
Looptijd
10 maanden

Omschrijving

Een ruim bemeten en exclusief gelegen bouwkavel in het project Lanthere aan één van de mooiste (land)wegen in Capelle aan den IJssel. Dit bouwkavel is één van de in totaal 4 exclusieve bouwkavels aan de 's Gravenweg in Capelle aan den IJssel. Een absolute landelijke toplocatie op loopafstand van het centrum van Capelle aan den IJssel en luttele minuten fietsen of met het openbaar vervoer van het centrum van Rotterdam. De landelijke ligging zorgt naast alle voorzieningen binnen handbereik, voor een oase aan rust.

Het riante bouwkavel (kavel B) van ca. 1.625 m2 wordt aangeboden met een reeds uitgewerkt bouwplan van een luxueuze woning die gekenmerkt wordt door het karakter van een wagenschuur en teruggrijpt naar de oorspronkelijke historische bebouwing van het adres. De entreepoort geeft u toegang tot de langgerekte oprijlaan en leidt u vervolgens naar het binnen erf. Er zijn in samenwerking met de gemeente vier riante bouwkavels gerealiseerd om dit erf heen.

Met het oog op het verleden van deze locatie is er voor dit kavel, grenzend aan de 's-Gravenweg weg, een residentiële woning ontworpen welke conform het kavelpaspoort gebouwd dient te worden. Tekeningen hiervan zijn reeds in te zien op ons kantoor.

- Perceeloppervlak. ca. 1.625 m2 incl. water
- Omgevingsvergunning aanwezig
- ca. 278 m2 gbo
- ca. 1090 m3 inhoud
- Royale tuin op het westen
- Privé parkeergelegenheid

Het ontwerp van de woning op kavel B, 's-Gravenweg 139, ligt klaar om gerealiseerd te worden,
wij kunnen u een kwalitatieve aannemer aanbevelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning, wij vertellen u graag meer.

* De prijs van het aangeboden kavel is exclusief realisatie bouwplan.

Bouwplan:
Licht en ruimte zijn de belangrijkste kenmerken voor de wagenschuur woning, hoge ruimtes en grote puien maken dit mogelijk. De royale entreehal verbindt het oorspronkelijke volume met de uitbreiding. Het terras aan het water maakt dit tot een unieke woonlocatie waar u volledig tot rust kunt komen. Het kavel biedt privé parkeergelegenheid voor twee auto’s. Er is genoeg ruimte voor een atelier aan huis in deze inspirerende omgeving.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 695.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.625 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan water, beschutte ligging, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.