• Verkocht

Keldermansstraat 97 5622 PH Eindhoven Barrier

Uitgelichte kenmerken

  • 138 m² wonen
  • 167 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 375.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 april 2021
Verkoopdatum
3 mei 2021
Looptijd
10 dagen

Omschrijving

Op een mooie locatie, in de woonwijk "Barrier" ligt deze tussenwoning met parkeerplaats in de stijl van de jaren '30 maar met de hedendaagse gemakken en isolatie. De woning heeft een lichte en ruime woonkamer, een open keuken, vier slaapkamers, een royale badkamer en een leuke tuin met berging en een achterom. Het stadscentrum is prima bereikbaar via de Boschdijk evenals het bosrijke Philips de Jonghpark. Op loopafstand bevinden zich diverse scholen, winkels, Winkelcentrum Woensel, Strijp S en diverse uitvalswegen.

ENGLISH TRANSLATION BELOW

Indeling begane grond:

De entree/ hal is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot de meterkast, de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en een fontein, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woning is voorzien van een royale woonkamer die is afgewerkt met een laminaatvloer en schuurwerk wand- en plafondafwerking. Via de openslaande tuindeuren is de achtertuin bereikbaar.
De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is uitgerust met een natuurstenen aanrechtblad, een combi-oven en een vaatwasser. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte.

Indeling eerste verdieping:

De overloop is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en de 3e slaapkamer en badkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een tegelvloer en is uitgerust met en ligbad met jetstreams, een douchecabine met jetstreams, een zwevend toilet en een wastafel. Tevens bevindt zich hier ook de aansluiting voor de wasmachine.

Indeling tweede verdieping:

Via een vaste trapopgang is de royale zolderverdieping te bereiken, deze ruimte is voorzien van vloerbedekking. Hier bevindt zich de opstelplaats van de CV-combiketel (merk Vaillant, bouwjaar 2007), bergruimte achter knieschotten en de unit voor de mechanische ventilatie.

Tuin:

De achtertuin is gelegen op het noordoosten en is aangelegd met sierbestrating. Achterin de tuin staat de stenen berging voorzien van elektra.
Via de eigen achterom is het gemeenschappelijke achterterrein te bereiken met een parkeerplek. Het terrein wordt afgesloten door stalen sierpoorten en de kosten voor onderhoud e.d. bedragen € 23,81 per maand.

Algemeen:
- Koper dient rekening te houden met onderhoudskosten en moderniseringskosten.
- De akte zal gepasseerd worden bij Notariskantoor Broekmans te Eindhoven.
- De woning is volledig geïsoleerd.
- Het buitenschilderwerk is in 2015 uitgevoerd. De voordeur is in 2019 geschilderd.
- De servicekosten voor het gemeenschappelijke achterterrein bedragen € 23,81 per maand.
- Energielabel A.
- Er zit een zelfbewoningsclausule op de woning en mag dus niet verhuurd worden.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE

In a beautiful location, in the residential area "Barrier", this terraced house with parking space is in the style of the 1930s but with the modern conveniences and insulation. The house has a bright and spacious living room, an open kitchen, four bedrooms, a spacious bathroom and a nice garden with storage and a back entrance. The city center is easily accessible via the Boschdijk as well as the wooded Philips de Jonghpark. Within walking distance are several schools, shops, Woensel Shopping Center, Strijp S and various roads.

Ground floor layout:

The entrance / hall has a laminate floor and gives access to the meter cupboard, the fully tiled toilet room with floating toilet and a fountain, the living room and the staircase to the first floor. The house has a spacious living room that is finished with a laminate floor and sanding wall and ceiling finishes. The backyard is accessible through the French doors.
The open kitchen is located at the rear of the house. The kitchen is equipped with a natural stone worktop, a combi oven and a dishwasher. The various upper and lower cabinets offer sufficient storage space.

Layout first floor:

The landing has a laminate floor and gives access to 3 bedrooms, the bathroom and the staircase to the second floor. All bedrooms have a laminate floor. Two bedrooms are located at the front of the house and the 3rd bedroom and bathroom are at the rear of the house. The bathroom has a tiled floor and is equipped with a bath with jet streams, a shower cabin with jet streams, a floating toilet and a sink. The connection for the washing machine is also located here.

Layout second floor:

The spacious attic floor can be reached via a fixed staircase, this space is carpeted. Here is the installation site of the central heating combi boiler (brand Vaillant, year of construction 2007), storage space behind knee bulkheads and the unit for mechanical ventilation.

Garden:

The backyard is located on the northeast and is landscaped with paving. In the back of the garden is the stone shed with electricity.
The communal rear area with a parking space can be reached via its own back entrance. The site is closed by ornamental steel gates and the costs for maintenance, etc. are € 23.81 per month.

General:
- Buyer must take into account maintenance costs and modernization costs.
- The deed will be executed at Notariskantoor Broekmans in Eindhoven.
- The house is completely insulated.
- The exterior painting was carried out in 2015. The front door was painted in 2019.
- The service costs for the communal backyard are € 23.81 per month.
- Energy label A.
- There is a self-occupancy clause on the house and may therefore not be rented out.

The owner of this house has instructed us to mediate in the sale, which of course does not entail any financial consequences for you. We will inform you extensively about the house, without any obligation, but also about the financing options and about the possibilities of selling your own home. It is of course recommended to request expert assistance from an NVM estate agent. We are happy to help you choose your own broker who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and poignant event for the seller. We therefore appreciate it very much to receive a response from you within a few days, so that we can inform the seller about your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer must provide a written bank guarantee or deposit a deposit amounting to 10% of the purchase price within 6 weeks after the conclusion of the agreement. The seller always invokes the written requirement when selling his home. The maximum amount of financing reservation is also the asking price that will be included in the purchase deed.

The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely rule out differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure comes from the seller and / or third parties. Although we work carefully in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies, etc. This information, in combination with a viewing of the property, must be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. . This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words, there is no purchase. There is only a legally valid purchase if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This arises from article 7: 2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a sent draft of the purchase agreement is not regarded as a "signed purchase agreement". Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.717
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
138 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
167 m²
Inhoud
483 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Dakraam, mechanische ventilatie, rolluiken en TV kabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Vailant ( combiketel uit 2007, eigendom)

Kadastrale gegevens

WOENSEL H 2080
Kadastrale kaart
Oppervlakte
167 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
84 m² (14 meter diep en 6 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het oosten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op afgesloten terrein en openbaar parkeren
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.