• Verkocht

Waterland 38 5658 PJ Eindhoven Waterrijk

Uitgelichte kenmerken

  • 360 m² wonen
  • 440 m² perceel
  • 7 slaapkamers
€ 994.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 mei 2020
Verkoopdatum
1 maart 2021
Looptijd
9 maanden

Omschrijving

FOR ENGLISH SEE BELOW.

Op een aantrekkelijke, rustige woonlokatie, aan de bosrand in de gewilde wijk “Waterrijk” in Meerhoven, bevindt zich deze royale, onder moderne architectuur gebouwde en geheel onderkelderde, vrijstaande villa.
Deze zeer functioneel ingedeelde villa, met een woonoppervlakte van maar liefst 360 m² (!), is naast een riante, lichte woonkamer met gashaard en een complete keuken met een kook-/spoeleiland, o.a. voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, 5 slaapkamers, een badkamer en flink dakterras op de verdieping, alsmede een royale kelder met 2 multi-functionele ruimtes. Daarnaast heeft deze woning op elke woonlaag een separaat toilet, een inpandige berging, carport en een vrij aan de bosrand gelegen, veel privacy biedende achtertuin op Zuid.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

This spacious, detached villa, built under modern architecture, is located in an attractive, quiet residential location on the edge of the forest in the popular “Waterrijk” district in Meerhoven.
This very functionally classified villa, with a living space of no less than 360 m² (!), Is next to a spacious, bright living room with gas fireplace and a complete kitchen with a cooking / rinsing island, including a bedroom and bathroom on the ground floor, 5 bedrooms, a bathroom and a large roof terrace on the first floor, as well as a spacious basement with 2 multi-functional spaces. In addition, this house has a separate toilet on each floor, an indoor storage room, carport and a backyard in the south, which offers privacy at the edge of the forest.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INDELING:

BEGANE GROND:
Via een iets hoger dan straatnivo gelegen bordes aan de zijkant van de woning, betreedt u de ruime hal, welke is voorzien van een plavuizenvloer (welke incl. vloerverwarming is doorgelegd over een groot gedeelte van de begane grond). In deze hal bevindt zich de postkast en garderobehoek, het trappenhuis naar de verdieping en kelder en de royale, volledig betegelde toiletruimte met een wandcloset en fonteintje.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de bijkeuken, de hoofdslaapkamer en het woongedeelte.

In de bijkeuken bevinden zich de opstelplaats voor de wasapparatuur, een aansluitmogelijkheid voor een vaste wastafel met warm en koud water en een deur naar de zijtuin.

De hoofdslaapkamer (van ± 18 m²) met vloerbedekking, is voorzien van een praktische inloop-/kleedruimte, aansluitingen voor telefoon en televisie en een schuifdeur naar de badkamer.

De volledig licht betegelde badkamer, met ramen t.b.v. de licht- en luchttoetreding, is ingericht met een kunststof whirlpool met handdouche en thermostaatkraan, een ruime inloopdouche met RVS drain en regen- en handdouche met ingebouwde thermostaatkraan en een brede wastafel met 2 mengkranen in een wandmeubel met laden en een dubbele spiegel. Daarnaast bevindt zich hier een designradiator en een televisie-aansluiting.

Het royale woongedeelte (van ± 73 m²) is verdeeld in een flinke woonkamer (van ± 57 m²), met veel daglichttoetreding door de grote raampartijen in de achter- en zijgevel en een eveneens lichte, open keuken met een schuifpui in de zijgevel.

De woonkamer is voorzien van een sfeervolle, design doorkijk-gashaard op afstandsbediening, in het midden van de kamer en een grote schuifpui naar het overdekte terras aan de achterzijde van de woning.

De open keuken is uitgerust met een moderne, hoekopgestelde installatie met een granieten blad, diverse kasten en laden (incl. een apothekerskast) en 2 ingebouwde combimagnetron/ovens en een koffiezetapparaat, alsmede een geïntegreerde koelkast en vriezer. Daarnaast bevindt zich in deze keuken ook een groot kook-/spoeleiland, met eveneens een granieten aanrechtblad, welke aan de woonkamerzijde is verlengd als een kleine eetbar, een RVS spoelbak met een éénhendelmengkraan met handdouche, een inductiekookplaat en grillplaat, alsmede een geïntegreerde afzuigunit en vaatwasser.

VERDIEPING:
Via de overloop met lichte vide, vanwege de grote raampartij vanaf de begane grond, heeft u toegang tot de toilet- en de doucheruimte, de 5 slaapkamers en het dakterras op deze verdieping.
Deze overloop is voorzien van vloerbedekking, welke is doorgelegd in alle slaapkamers.

Het separate toilet op deze verdieping is volledig, licht betegeld en voorzien van vloerverwarming, een wandcloset en fonteintje.

De eveneens volledig betegelde doucheruimte, welke is voorzien van een schuifdeur en een draai-/kiepraam in de voorgevel t.b.v. de licht- en luchttoetreding, is uitgerust met 2 inloopdouches met RVS drainagegootjes en thermostaatkranen én een breed wandmeubel met een dubbele wastafel met designkranen, laden en een spiegel. In deze doucheruimte, welke eveneens is voorzien van vloerverwarming, bevindt zich tevens een designradiator.

De 5 slaapkamers op deze verdieping (van resp. ± 7, 11, 13, 14 en 20 m²) zijn allen voorzien van voornoemde vloerbedekking en diverse loze leidingen en CAI-aansluitingen.
In de kleinste kamer bevindt zich een aansluitmogelijkheid voor een vaste wastafel of douche en de grootste slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een royale inloop-kleedruimte.

Het vanaf de overloop bereikbare, grote en volledig ommuurde dakterras (± 38 m²) aan de achterzijde van de woning, met betontegels, is gelegen op de zonzijde en biedt een vrij, weids uitzicht op de achtergelegen, groene en boomrijke ‘Waterkring’.

KELDER:
De ca. 2.55 meter hoge, royale kelder onder de gehele villa, is voorzien van een ruime, verwarmde hal, met een tegelvloer met vloerverwarming (welke is doorgelegd in de toiletruimte) en toegang tot de 3e separate toiletruimte, de technische (berg)ruimte en de 2 ruime, multifunctionele kelderruimtes van resp. ± 34 en 76 m².

De toiletruimte hier is eveneens volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De grote technische (berg)ruimte, met vinyl vloerbedekking, is voorzien van de opstelling van de WTW-installatie, de H.R.-combiketel met tapboiler (Nefit ‘Aqua Power Plus’), de pomp en verdeler van de vloerverwarming op de begane grond en de unit t.b.v. het centraal stofzuigsysteem (‘Elektrolux’).

De 2 riante en multifunctionele kelderruimtes, welke desgewenst in te richten zijn als bijv. sport-/ontspanningsruimtes, lounge-/zitkamer, een bar of extra slaap-/logeerkamer(s), zijn beiden voorzien van een ‘koekkoek’ met ramen t.b.v. de daglichttoetreding en ventilatie. In deze beide ruimtes bevindt zich verwarming, elektra en verlichting en een aansluitmogelijkheid voor een wastafel of douche met warm en koud water. De grootste ruimte is afgewerkt met vinyl vloerbedekking en de 2e ruimte met vloerbedekking.

TERREININRICHTING, CARPORT & BERGING:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een royale oprit met betontegels naar de carport met LED-spots en een buitenkraantje met afvoerputje tegen de zijgevel. Vanaf deze oprit, welke omsloten is door grindborders en is voorzien van stalen, afsluitbare poorten naar de zij- en achtertuin aan voor- en zijkant van de woning, heeft u toegang tot de inpandige berging aan de voorzijde.

Deze ruime berging (van ± 11 m²) is voorzien van een tegelvloer met eveneens vloerverwarming, diverse legplanken, elektra en verlichting. Daarnaast bevindt zich hier de meterkast, met een zeer uitgebreide groepenkast met 5 aardlekschakelaars, de gas- en watermeter en het alarmsysteem.

De zij- en achtertuin zijn geheel omsloten middels een hekwerk en coniferen en deels voorzien van betontegels. De vrij aan de bosrand gelegen, veel privacy biedende achtertuin op Zuid, is voorzien van een overdekt terras, buitenstopcontacten en een buitenkraantje met afvoerputje tegen de achtergevel van de woning, alsmede een gazon.

ALGEMEEN:
- Deze villa is optimaal geïsoleerd in de vloeren, gevels en het dak, alsmede geheel voorzien van hardhouten buitendeuren, -(draai/kiep)ramen en -kozijnen met dubbele beglazing. (Energielabel A)
- In de woning is een energiebesparende warmteterugwininstallatie (WTW), t.b.v. een optimaal binnenklimaat aanwezig.
- Tevens bevindt zich in de woning een alarmsysteem en een praktisch, centraal stofzuigsysteem, met diverse aansluitpunten door de gehele villa (ook in de kelder en de berging).
- De begane grond is grotendeels voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming, evenals de hal in de kelder, de sanitaire ruimtes én de berging.
- Alle niet-betegelde wanden in de woning en alle plafonds zijn gestuukt en voorzien van diverse halogeen inbouwspots in de plafonds.
- De woning is aantrekkelijk en gunstig gelegen, in een rustige, kindvriendelijke en ‘groene’ woonomgeving, aan de rand van de gewilde wijk “Waterrijk”, op de grens met Veldhoven.
- Op loopafstand bevinden zich de basisschool, kinderopvang, een voetbal- en tennisvereniging en het 60 hectare groot landschapspark met o.a. waterpartijen, speelweide en een uitkijkheuvel.
- Het winkelcentrum Meerhoven (met o.a. AH, Jumbo, Lidl , een bakker, Gall & Gall, Hema, Etos enz.) is eveneens nabij gelegen.
- Het Flight Forum met ‘Eindhoven Airport’, het City Centrum in Veldhoven en het stadscentrum van Eindhoven zijn snel en eenvoudig per auto of openbaar vervoer te bereiken.
- Daarnaast zit u binnen enkele minuten op het snelwegennet naar alle delen van het land.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LAYOUT:

GROUND FLOOR: You enter the spacious hall, which is fitted with a tiled floor (which incl. Underfloor heating is spread over a large part of the ground floor) via a platform at the side of the house, which is slightly higher than street level. Located in this hall are the mailbox and cloakroom corner, the staircase to the floor and basement and the spacious, fully tiled toilet room with a wall closet and sink.

From the hall you have access to the utility room, the master bedroom and the living area.

In the pantry are the place for the washing equipment, a connection for a washbasin with hot and cold water and a door to the side garden.

The master bedroom (± 18 m²) with carpet, has a practical walk-in / dressing room, connections for telephone and television and a sliding door to the bathroom.

The fully lightly tiled bathroom, with windows for the light and air access, is equipped with a plastic whirlpool with hand shower and thermostatic tap, a spacious walk-in shower with stainless steel drain and rain and hand shower with built-in thermostatic tap and a wide sink with 2 mixers in a wall unit. with drawers and a double mirror. In addition, there is a design radiator and a television connection here.

The spacious living area (of ± 73 m²) is divided into a large living room (of ± 57 m²), with plenty of daylight through the large windows in the back and side wall and an equally light, open kitchen with sliding doors in the side wall.

The living room has an attractive, designer see-through gas fireplace on remote control, in the middle of the room and a large sliding door to the covered terrace at the rear of the house.

The open kitchen is equipped with a modern, corner installation with a granite top, various cupboards and drawers (including a pharmacy cupboard) and 2 built-in combination microwave / ovens and a coffee machine, as well as an integrated fridge and freezer. In addition, this kitchen also has a large cooking / rinsing island, also with a granite counter top, which has been extended on the living room side as a small breakfast bar, a stainless steel sink with a single-lever mixer with hand shower, an induction hob and grill plate, as well as an integrated extraction unit and dishwasher.

FLOOR:
Through the landing with light loft, because of the large windows from the ground floor, you have access to the toilet and shower room, the 5 bedrooms and the roof terrace on this floor. This landing is carpeted, which is laid in all bedrooms.

The separate toilet on this floor is fully, lightly tiled and equipped with underfloor heating, a wall closet and fountain.

The also fully tiled shower room, which is equipped with a sliding door and a turn / tilt window in the facade for the light and air access, is equipped with 2 walk-in showers with stainless steel drainage channels and thermostatic taps and a wide wall unit with a double sink with design taps, drawers and a mirror. In this shower room, which also has underfloor heating, there is also a design radiator.

The 5 bedrooms on this floor (of ± 7, 11, 13, 14 and 20 m²) are all equipped with the aforementioned carpet and various empty pipes and CAI connections. The smallest room has a connection option for a washbasin or shower and the largest bedroom at the rear has a spacious walk-in dressing room.

The large and fully walled roof terrace (± 38 m²) at the rear of the house, with concrete tiles, which is accessible from the landing, is located on the sunny side and offers an unobstructed, wide view of the 'Green Circle' at the back, green and tree-filled.

CELLAR:
The approx. 2.55 meter high, spacious basement under the entire villa, has a spacious, heated hall, with a tiled floor with underfloor heating (which is laid in the toilet room) and access to the 3rd separate toilet room, the technical (storage) room. and the 2 spacious, multifunctional basement areas of resp. ± 34 and 76 m².

The toilet here is also fully tiled and equipped with a wall closet and sink.

The large technical (storage) space, with vinyl floor covering, is equipped with the layout of the heat recovery installation, the HR combination boiler with tap boiler (Nefit 'Aqua Power Plus'), the pump and distributor of the underfloor heating on the ground floor and the unit for the central vacuum system ('Elektrolux').

The 2 spacious and multifunctional basement rooms, which can be arranged if desired as, for example, sports / relaxation rooms, lounge / sitting room, a bar or extra bedroom / guest room (s), both are equipped with a 'cake' with windows for the daylighting and ventilation. Both rooms have heating, electricity and lighting and a connection option for a washbasin or shower with hot and cold water. The largest room is finished with vinyl carpet and the 2nd room with carpet.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 994.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.761
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.095.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Specifiek
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
360 m²
Overige inpandige ruimte
11 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
20 m²
Perceel
440 m²
Inhoud
1.390 m³

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (7 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 3 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad en douche
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een kelder
Voorzieningen
Alarminstallatie, glasvezelkabel, mechanische ventilatie, schuifpui en TV kabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel, gashaard en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit Topline H.R. Aqua Power Plus (gas gestookt combiketel uit 2007, eigendom)

Kadastrale gegevens

STRIJP G 3063
Kadastrale kaart
Oppervlakte
440 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin, tuin rondom, voortuin en zijtuin
Achtertuin
145 m² (9,8 meter diep en 14,8 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Muurisolatie

Garage

Soort garage
Carport en parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren
Betrokken makelaars

Aankoopmakelaar

Giesbers & De Kort

Bel 040 2405405

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.