• Verkocht

Muggenveldweg 3 8166 GW Emst Buitengebied Emst

€ 325.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 oktober 2019
Verkoopdatum
20 mei 2020
Looptijd
7 maanden

Omschrijving

Een schitterend vrij gelegen BOUWKAVEL van circa 5.500 m2 met een biedprijs vanaf € 325.000,=

Op een werkelijk unieke locatie wordt u aangeboden de mogelijkheid om uw eigen droomwoning(en) te laten bouwen.
Dit zeer royale bouwperceel met uitzicht over weiland tegen de schitterende bossen van de Veluwe liggen zeer centraal binnen 10 autominuten van de A50 en A28. De dorpen Emst en Epe bereikt u binnen 5 minuten.
 
Het bestemmingsplan Epe Buitengebied biedt de mogelijkheid om het totale perceel met een oppervlakte van circa 5500 m2 een woning te bouwen van 750 m3 en wanneer een perceel/kavel groter is dan 5000 m2 is de mogelijkheid aanwezig om een bijgebouw per woning te plaatsen van 200 m2 (mits aan een aantal regels omtrent het gebruik van het bijgebouw wordt voldaan). Bij een perceel kleiner dan 5000 m2 mag een bijgebouw geplaatst worden van 75 m2. Voor de voorschriften en regels van het bestemmingsplan van de gemeente Epe verwijzen we naar deze site kunt u het adres invoeren en de regels van het bestemmingsplan inzien.
 
Momenteel is een dubbele woning op het perceel gelegen, welke nog dient te worden verwijderd/gesloopt.
Door verkopers/eigenaren is zorg gedragen voor een verkennend bodem/grondwateronderzoek ten behoeve van een aanvraag omgevingsvergunning en tevens is een offerte aanwezig voor de sloop van de woning en bijgebouwen. Hiermee heeft u als potentiële koper inzichtelijk welke kosten nog zullen volgen om de percelen bouwrijp/klaar te maken. De kosten dienen gedeeld te worden met de eigenaren van de naastgelegen bouwkavel, welke reeds verkocht is.

Aan het verkennend bodemonderzoek/asbest inventarisatie en de sloopofferte kunnen door de koper geen rechten worden ontleend. Het staat de kopers vrij om gedurende de financieringsperiode aanvullend onderzoek te laten verrichten. Eventueel aanvullende uitkomsten hiervan moeten dan ter beschikking worden gesteld aan de verkopende partij.
 
De voorwaarden die bij de verkoop van toepassing zijn:
-    Biedingen vanaf € 325.000,= worden in overweging genomen;
-    Feitelijke levering/overdracht perceel in overleg te bepalen, maar binnen 1 maand nadat eventuele ontbindende voorwaarden zijn verstreken;
-    Verkoper behoudt het recht van gunning en de mogelijkheid om nader in onderhandeling te treden;
-    Na overeenstemming over de koop en tekenen koopovereenkomst heeft de koper maximaal 2 maanden gelegenheid om zijn of haar financiering te regelen. Eventuele langere termijnen gekoppeld aan verkrijgen omgevingsvergunning etc. worden niet geaccepteerd;
-    Koper is zelf verantwoordelijk voor onderzoek naar bouwmogelijkheden en wensen, conform regelgeving van het bestemmingsplan en welstand van de gemeente Epe.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
5.500 m²

Kadastrale gegevens

EPE EN OENE O 3842
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.231 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
EPE EN OENE O 3843
Oppervlakte
5.060 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen en vrij uitzicht
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.