Barkmolenstraat (Bouwnr. 9) 9723 DA Groningen De Meeuwen

  • Verkocht
€ 415.000 v.o.n.
Onderdeel van project De Meeuwen, Groningen

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 september 2020
Verkoopdatum
22 januari 2021
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Type 1a, blok 1, bouwnummer 2 tot en met 13

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen.

In blok 1 is deze ruime TUSSENWONING gelegen. Aan de achterzijde grenst de tuin direct aan de wadi, een mooie ruime groenstrook die naast wateropvang ook voorziet in een natuurlijke speelplek voor de kinderen. De woning heeft een berging van circa 5 m2 in de achtertuin, deze tuin is circa 47 m2 en ligt op het zuidwesten.

Indeling:
Entree, meterkast, toiletruimte met hangtoilet en een woonkeuken (zonder keukeninrichting) van maar liefst 26 m2. De woonkamer is op de eerste verdieping te vinden en is door de vele grote raampartijen erg licht hetgeen een prettige woonsfeer biedt. De woonkamer is 30 m2 groot.
Op de tweede verdieping worden 2 slaapkamers (circa 7 en 12 m2) en een badkamer van circa 6 m2 voorzien van een inloopdouche, wastafel en hangtoilet gerealiseerd. Op de derde verdieping zijn ook 2 slaapkamers (circa 8 en 12 m2) te vinden alsmede de bergruimte waar ook de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden en de technische installaties staan.

Algemeen:
Uiteraard worden de uitstekend geïsoleerde woningen gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp met grotendeels vloerverwarming.
Daarnaast zullen alle huizen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Bij dit systeem wordt continu frisse buitenlucht in alle kamers ingeblazen, zodat het niet nodig is om de ramen open te zetten voor ventilatie. In de winter wordt de buitenlucht ook nog eens voorverwarmd wat veel energie bespaart. Verder wordt de woning voorzien van geluidswerend glas. Dit alles zorgt ervoor dat u in de woning geen hinder ondervindt van het verkeersgeluid. Het hemelwater wordt afgevoerd in de wadi middels een infiltratiesysteem. De stoere gevels van bakstenen worden voorzien van rijke detaillering. Een prachtig beeld!

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 415.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 3.120
Aangeboden sinds
8 september 2020
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
133 m² wonen / 95 m² perceel
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
445 m³
Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Thuis nieuwbouwmakelaars

Bel 050-2104242

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.