Garde Jagerswei 'Blikpôlle' 9001 ZP Grou

  • Verkocht
€ 49.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 juli 2020
Verkoopdatum
26 juli 2020
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Bent u op zoek naar een overdekte ligplaats waar u uw boot kunt stallen, maar waar u ook binnen een mum van tijd het open vaarwater op kunt varen? Dan is dit schiphuis in de Blikpôle aan de Garde Jagerswei in Grou wellicht geschikt! Dit schiphuis is in Grou gelegen nabij het Pikmeer en midden in het Friese meren gebied.

De ligplaats (Box 13) heeft een afmeting van 12 m x 3.50 m en de ligplaats beschikt over een schuine opstap aan één zijde. Er is een vaste privé stroomvoorziening (geen muntjes) en leidingwater aanwezig. Tevens zit er een berging (kast) aan de lange zijde van het schiphuis welke afgesloten kan worden. Het schiphuis geeft toegang tot open vaarwater door middel van een elektrisch, op afstand bedienbare, overhead deur.

Daarnaast is het parkeerterrein afgesloten en bereikbaar via een elektrische deur en een loopdeur. De elektrische deur is eveneens op afstand bedienbaar. Het schiphuis is gelegen aan een doorgaande weg met voldoende openbare parkeerruimte.

Het schiphuis is aangesloten bij een Vereniging van Eigenaren. De kosten hiervoor bedragen momenteel circa € 119,- per jaar.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 49.500 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort overig aanbod
Ligplaats
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Afmetingen
42 m² (12 meter diep en 3,5 meter breed)

Kadastrale gegevens

GROUW B 1432
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Makelaardij Mid-Fryslân

Bel 0566-622776

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.