• Verkocht

Bouwkavels Land van Luna fase 2, kavel vk47 (Bouwnr. 47) 1705 NA Heerhugowaard

€ 203.500 v.o.n.
Onderdeel van project Bouwkavels Land van Luna fase 2, plandeel 4, Heerhugowaard

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 september 2018
Verkoopdatum
12 december 2019
Looptijd
15 maanden

Omschrijving

Wilt u zelf uw droomhuis bouwen? Het Land van Luna: ruimte in de regio!

De 25 kavels van Het Land van Luna zijn onderdeel van de laatste fase van plangebied ‘Land van Luna’ in Heerhugowaard-Zuid, waarin ook de bouw van 110 koopwoningen is opgenomen. Het kavelgebied wordt afgeschermd door de Jan Glijnisweg en de Lotte Beesedijk, en is bijna geheel omgeven door water. Vrijheid troef dus! Het Land van Luna ligt bovendien centraal in de regio en is uitstekend bereikbaar via snelle uitvalswegen. Hier is het beste van twee werelden voorhanden: ruimte en vrijheid, plus faciliteiten op stedelijk niveau.

Uw kavel in Het Land van Luna

De 25 kavels in Het Land van Luna zijn verdeeld over drie typen: vrije kavels, vrije kavels met accent en supervrije kavels. 17 kavels grenzen direct aan achterliggend water, met alle extra recreatieve mogelijkheden die dat biedt.
Elk kavelnummer heeft een eigen kavelpaspoort waarin zaken als maximaal bouwoppervlak, plaatsing op de kavel en nokhoogte zijn vastgelegd. Ook eventuele welstandsregels staan hier beschreven. Binnen de voorwaarden van het kavelpaspoort kunnen kopers een grote diversiteit aan bouwkundige en creatieve wensen realiseren.

Opgroeien en relaxen in het groen

Het totale plangebied ‘Land van Luna fase 2’ valt op door een royale opzet. een groen gezicht en een uiterst praktische ligging. Dit geldt natuurlijk ook voor het kavelproject. Het Land van Luna is daardoor aantrekkelijk voor een brede bewonersgroep: gezinnen met opgroeiende kinderen, tweeverdieners die in een ruime cirkel rond Heerhugowaard werken en actieve levensgenieters met veel vrije tijd. Een wijk om relaxed in te spelen en leven!

Voorzieningen op stedelijk niveau

De vrije kavels van Het Land van Luna bevinden zich aan de buitenkant van Heerhugowaard, en toch in de nabijheid van alle faciliteiten die de mens van nu nodig heeft: een indrukwekkend winkelaanbod, horeca, scholen, sportgelegenheid, bioscoop en theater. Daarnaast grenst de wijk aan een verrassend uitgebreid recreatiegebied, inclusief strand, outdooractiviteiten en een multifunctioneel sportcentrum.

Op donderdag 13 september 2018 start de verkoop van 25 nieuwe vrije kavels in Land van Luna, fase 2. De verkoopmanifestatie wordt gehouden van 17.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis, Parelhof 1 te Heerhugowaard.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 203.500 v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
519 m²

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.