Zuiderzeestraatweg 95 ong 3849 AC Hierden

  • Verkocht
€ 295.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 januari 2018
Verkoopdatum
19 december 2019
Looptijd
23 maanden

Omschrijving

Fraai gelegen BOUWKAVEL met een perceel oppervlakte van circa 1100 m2 met een bouwmogelijkheid voor een woning met een bouwblok van 9 x 12 m, goothoogte van 3,5 m en een totale hoogte van 9 m. Mogelijkheid voor een bijgebouw met een bouwblok van 5 x 10 met inrit aan de Dorpshuisweg of de Zuiderzeestraatweg.

Deze bouwkavel is gelegen in het Veluwse dorp Hierden aan de doorgaande weg van Harderwijk naar Nunspeet ten oosten van huisnummer 95.
De kavel heeft een oppervlakte van circa 1100 m2. Een kleinere kavel is bespreekbaar. Het bouwblok van 9 x 12 meter ligt mooi centraal op de kavel.
Het bijgebouw met een bouwblok van 5 x 10 meter is gesitueerd aan de kant van de Dorpshuisweg met een brede inritmogelijkheid. Er is tevens een inrit mogelijk aan de Zuiderzeestraatweg.
De bouwkavel wordt vrij op naam geleverd. Er is een bodemonderzoek aanwezig. De kavel is bestemd als wijzigingsbevoegdheid in het plan “Hierden Dorp 2011”, met wijzigingsgebied 5.
Hierden valt onder gemeente Harderwijk maar heeft een heerlijk landelijke uitstraling. De kavel ligt nabij sport voorzieningen en de dorpskern waar ook de Zwaluwhoeve te vinden is. Ook de voorzieningen van Harderwijk zijn vlot te bereiken. Dankzij de centrale ligging in het land en ligging ten opzichte van de N-302 en de A-28 maken het een ideale locatie voor wie landelijk wil wonen en toch vlot diverse delen van het land wil bereiken.
Ook voor ontspanning zijn veel mogelijkheden. In de directe omgeving bevinden zich het Veluwemeer, de prachtige natuurgebieden Veluwemeerkust, Bloemkampen en De Mheenlanden en de landgoederen Hulshorst en De Essenburgh waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

De bijzonderheden van deze kavel:
- Royale kavel van circa 1100 m2
- Bouwblok woning 9 x 12 meter
- Nokhoogte maximaal 9 meter
- Goothoogte maximaal 3,5 meter
- Bouwblok bijgebouw 5 x 10 meter
- Koopsom vrij op naam
- Koopsom inclusief 6% overdrachtsbelasting
- Keuzevrijheid van de te bouwen woning
- Mooie ligging met vrij uitzicht voorzijde
- Gelegen in het buitengebied
- Nabij diverse voorzieningen van Hierden en Harderwijk
- Vlotte toegang tot N-302 en A-28
- Kortom: Een vrij gelegen ruime bouwkavel gelegen in het mooie Hierden!

Extra informatie
• Een uitgebreide digitale brochure met de Informatielijst, de Lijst van Zaken en de kadasterinformatie kunt u downloaden op onze site.

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. U kunt dan op uw gemak samen met onze makelaar alles bekijken. Om een afspraak in te plannen kunt u het beste even bellen of mailen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 295.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.100 m²

Kadastrale gegevens

HARDERWIJK A 4029
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.100 m²

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen en vrij uitzicht
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Van Diest & Van Diest

Bel 0341-495077

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.