Grootzand 3151 Hoek van Holland

  • Verkocht
€ 659.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 april 2015
Verkoopdatum
8 december 2016
Looptijd
19 maanden

Omschrijving

De kavel is gelegen in een schitterend uitgestrekt natuurgebied in Hoek van Holland. De kavel ligt in het duingebied, grenzend aan de Hoekse Bosjes en het strand. Heerlijk relaxen, uitwaaien en genieten van de natuur.

De kavel heeft een riante afmeting van 1022 m2, waardoor voldoende ruimte is voor uw eigen droomwoning. Een schitterende vrijstaande villa met garage en ruime tuin behoort zomaar tot de mogelijkheden. Het uitgangspunt voor de te bouwen woning is tweelaags, maar uw wensen zijn altijd bespreekbaar. De kavel is gelegen aan het Grootzand / Horentjesstraat te Hoek van Holland, kadastrale nummers 5333 en 2208.

Hoek van Holland
Hoek van Holland is een bijzondere kustplaats. De ligging is uniek: aan de uitgestrekte Noordzeekust én aan het begin van de Nieuwe Waterweg – de poort naar Rotterdam – waar een regelmatige stroom imposante zeeschepen koers zet naar de Rotterdamse haven. Hoek van Holland grenst niet alleen aan zee, maar ook aan het bedrijvige Westland met zijn vele kassen. Weer of geen weer, Hoek van Holland is altijd gezellig.

Het strand, de duinen en de zee, heerlijk om in de uitgestrekte natuur te relaxen, de stilte op te zoeken of juist allerlei activiteiten te ondernemen zoals fietsen en wandelen.

Hoek van Holland is de trotse drager van het Europese keurmerk Quality Coast. Het keurmerk wordt uitgereikt aan internationale kustplaatsen die bijzondere inspanningen hebben geleverd op het gebied van toerisme en milieuzorg, voor het behoud van natuur en landschap, eigen identiteit en cultureel erfgoed.
Daarnaast heeft het strand van Hoek van Holland in 2014 voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Blauwe Vlag toegekend gekregen. Het kwaliteits- en duurzaamheidskeurmerk voor jachthavens en stranden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 659.000 k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.022 m²

Kadastrale gegevens

HOEK VAN HOLLAND B 5333
Kadastrale kaart
Oppervlakte
940 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
HOEK VAN HOLLAND B 2208
Oppervlakte
82 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In bosrijke omgeving
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Rijnpoort Makelaars

Bel 0174-294652

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.