• Verkocht

Leutse Leigraaf wonen aan de Kolk 6851 DC Huissen

€ 210.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 juli 2012
Verkoopdatum
4 augustus 2020
Looptijd
96½ maand

Omschrijving

Belééf 't aan de Kolk!
Belééf 't aan de Leutse Leigraaf!

Wonen op één van de meest idyllische plekken van Lingewaard. Op de grens van Huissen/Angeren aan de achterzijde van de Leutsestraat kunt u straks uw eigen royale landhuis (ca. 1.000 m³) bouwen. Grenzend aan de Kolk met uitzicht op de dijkrand. Landelijk wonen zoals landelijk wonen bedoeld is! Midden in de natuur met Kolk, dijk, uiterwaarden en Rijn binnen handbereik. Openbare- en centrumvoorzieningen op fietsafstand!

Het perceel betreft zo'n circa 8.000 m². De kavel is nog niet bouwrijp, de procedure hieromtrent alsmede omtrent de relevante vergunningen zijn lopende bij betrokken instanties. De bestaande varkensschuur dient gesloopt te worden. Op het perceel kunt u straks een royale woning zelf/laten bouwen van zo'n 1.000 m³, er mag dus heerlijk van deze bijzondere plek genoten worden. Uiteraard kunt u binnen het toekomstige beeldkwaliteitsplan uw eigen woonwensen kwijt en kunt u de woning naar eigen wens inrichten en indelen!

Vraagprijs kavel van ongeveer 8.000 m²: € 210.000,- k.k.
Een unieke kans!

Aansluitend aan het perceel is extra grond met de kolk (natuur-/visvijver) te koop. De kolk is recentelijk gerenoveerd door de gemeente Lingewaard en voor het toekomstig beheer van de kolk is een beheersovereenkomst gesloten. Dit beheer wordt overgedragen aan de koper van de kolk.

Omgeving en bereikbaarheid:
Een landelijke oase in stedelijk knooppunt Arnhem-Nijmegen. Gemeente Lingewaard kan worden gekenmerkt als een landelijke, toeristisch aantrekkelijke gemeente die goed bereikbaar is en die een prima woon-werkklimaat kent. Omgeven door de dijken en uiterwaarden van Waal, Rijn en Pannerdensch kanaal telt de gemeente ruim 45.000 inwoners verspreid over de woonkernen Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen en Ressen. De zeven kernen hebben ieder een eigen gezicht. De grootste kernen zijn Bemmel, Gendt en Huissen. Ook op het gebied van onderwijs, cultuur, natuur en ontspanning heeft de gemeente haar bewoners genoeg te bieden. Er zijn goede aansluitingen op het landelijk hoofdwegennet, ondermeer door aansluitingen op de rijkswegen Nijmegen-Arnhem, Tiel-Rotterdam, ’s-Hertogenbosch-Zwolle en Arnhem-Oberhausen. Diverse veerponten voor aansluitingen van dorpen onderling.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 210.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 400.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
8.000 m²

Kadastrale gegevens

ANGEREN A 1189
Kadastrale kaart
Oppervlakte
8.000 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan water, buiten bebouwde kom en vrij uitzicht
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Zaat Vastgoed Makelaardij

Bel 026-3884003

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.