Plan Hofland/Dubbelspoor 1713 GG Obdam

  • Verkocht
€ 115.000 v.o.n.

Omschrijving

In het Plan Hofland II biedt WESTFRIES GOED diverse bouwkavels aan met ruime bebouwingsmogelijkheden. Deze kavel is 37 meter diep en bestemd voor een twee-onder-een kap (va. 370 m², koopsom vanaf € 115.000,- v.o.n.) of een vrijstaande woning (va. 592 m², koopsom vanaf € 181.500,- v.o.n). Wilt u wonen en werken combineren? Vraag naar de combi mogelijkheid uw bedrijf tegenover uw huis te vestigen.
Bij aankoop van een kavel bij WESTFRIES GOED krijgt u het eerste gesprek met de architect kostenloos aangeboden. Informeer naar de mogelijkheden.

De plaatsnaam Obdam verwijst naar het feit dat dat Obdam aan/op een dam is gelegen. Dit is omdat van oorsprong Obdam in een zeer nat veengebied ligt waarvan het drooggemaakte veenmeer Wogmeer een voorbeeld is. Obdam lag aan dit veengebied, dat van tijd tot tijd een meer was.

Obdam was de eerste die het gebied bedijkte met een dwarsdijk. In 1456 verleende Filips van Bourgondië een stadsrecht aan Obdam. Obdam kent een eigen treinstation. Dit is het enige treinstation van de gemeente Koggenland. Een bezienswaardigheid in Obdam is de Sint-Victorkerk uit 1892.

Bij ons op kantoor aanwezig:
- Algemene Verkoopvoorwaarden
- Programma van Eisen
- Bestemmingsvoorschriften

U koopt de kavel “vrij op naam”.
Dat wil zeggen dat alle kosten en belastingen in de prijs zijn opgenomen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 115.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
370 m²

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom en landelijk gelegen