Martenskamp 8431 LR Oosterwolde (FR)

  • Verkocht
€ 120.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 december 2019
Verkoopdatum
24 juli 2020
Looptijd
7 maanden

Omschrijving

Wil je wonen op een mooie locatie met alle voorzieningen op loopafstand? Op deze kavel mag 1 vrijstaande woning worden gebouwd!

Deze bouwkavel aan de Martenskamp ligt nabij het centrum van Oosterwolde en nabij "de Turfroute". De kavel wordt deels omzoomd met mooie oude bomen waardoor de kavel beschut ligt maar toch ook ruim uitzicht biedt naar voren en opzij.

De kavel is circa 25 meter diep en 30 meter breed en heeft een totale oppervlakte van 742 m² volgens het kadaster. Binnen de regels van het bestemmingsplan/beheersverordening en de welstandscriteria is er vrijheid in ontwerp, u bent dus niet gebonden aan een bouwproject of aannemer.

De nieuw te bouwen woning:
Volgens het bestemmingsplan/beheersverordening is het bouwen van een vrijstaande woning van maar liefst 150 m² met een 'bijbehorend bouwwerk' van 125 m² mogelijk. Verder mag de nieuwe woning een maximale goothoogte hebben van 5,5 meter en een nokhoogte van maximaal 11 meter.

Met betrekking tot de situering van de woning heeft de gemeente aangegeven dat de woning in dezelfde voorgevelrooilijn gebouwd moet worden als de woning aan de Martenskamp 52. De noklijn van de woning dient haaks op de weg te worden gesitueerd. Tot slot heeft de gemeente aangegeven dat het hoofdgebouw aan alle zijden minimaal 2,5 meter van de zijdelingse perceelgrens moet worden gerealiseerd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 120.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
742 m²

Kadastrale gegevens

OOSTERWOLDE A 6718
Kadastrale kaart
Oppervlakte
742 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, aan vaarwater, beschutte ligging en in centrum
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.