De Minhaar Kavel 2 9447 TS Papenvoort

  • Verkocht
€ 265.000 v.o.n.

Omschrijving

Wat een fantastische kans om volledig energieneutraal te wonen in het prachtige buitengebied van Rolde!!

De getoonde schets is een voorbeeldwoning op de locatie. U heeft alle keuzevrijheid om binnen het bestemmingsplan uw eigen woning te ontwerpen!!

Direct tegen de staatsbossen van Gasselte, Borger en Grolloo gelegen bouwkavel van maar liefst 2.667 m² waar u uw eigen droomhuis kunt gaan bouwen. Vanuit de woning heeft u een vrij uitzicht over de landerijen en bent u direct in de bossen waar u uren lang kunt ronddolen. In de directe omgeving vind u ruiterpaden, mountainbikeroutes, het Gasselterveld met zijn azuurblauwe water, heidevelden, vennen en alles wat Drenthe zo mooi maakt om te wonen en te leven.

Daarnaast liggen de plaatsen Rolde, Grolloo en Borger op korte afstand zodat ook alle voorzieningen voor handen zijn. Papenvoort is een klein dorpje met een mooie gemeenschapszin en daardoor zult u zich snel thuis gaan voelen op deze plek.

De bouwkavels zijn ontstaan vanuit een Ruimte voor Ruimtetraject. De voormalige melkveehouderij die op deze plek heeft gestaan is gestaakt, de gebouwen zijn gesloopt en hierdoor is er ruimte gekomen voor deze 2 prachtige woonkavels.

In het kader van deze regeling is het bestemmingsplan aangepast en kan er nu gewoond gaan worden. Binnen dit bestemmingsplan mag in hoofdlijnen het volgende worden gerealiseerd:

- Maximale oppervlakte woning: 150m²
- Maximale oppervlakte bijgebouw: 100m²
- Totaal te bebouwen oppervlakte: 250m²
- Woning dient met de nokrichting haaks op de straat te komen staan
- 1 bouwlaag met kap
- Kavels dienen ingepast te worden conform inpassingsplan

Op basis hiervan zijn dus veel mogelijkheden om uw woning te ontwerpen en te bouwen. Alle details kunt u vinden op en uiteraard te bevragen bij de makelaar!

De kavels zijn bouwrijp. U dient zelf te zorgen voor alle aansluitingen als energie en riolering. De kavels worden vrij op naam verkocht.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 265.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
2.667 m²

Kadastrale gegevens

ROLDE X 1065
Kadastrale kaart
Oppervlakte
2.667 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving en vrij uitzicht