Schenkeldijk 9 B 3291 EN Strijen Strijen Woonkern

  • Verkocht
€ 359.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 december 2020
Verkoopdatum
3 maart 2021
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Dit is bouwnummer 3 in plan de Wagenmaecker in Strijen, 87 m² wonen, 29 m² buitenruimte en 28 m² garage/berging!

In de dorpskern van Strijen wordt door de (in de zeer wijde regio) goed aangeschreven Strijense aannemer Gebrs. Hooghwerff B.V. een fraai en goed in de omgeving passend appartementencomplex van 8 woningen gerealiseerd. De gebruiksoppervlakte wonen 'loopt' van 85 - 135 m² en alle woningen zijn voorzien van een eigen garagebox (van 27 tot 37 m² groot) in het souterrain.

De 'benedenwoningen hebben terrassen van 26 tot 36 m² en de 'bovenwoningen' zijn voorzien van een extra verdieping en van loggia's van 8/9 m².

De daken zijn gedekt met keramische pannen en voorzien van zonnepanelen en de woningen zijn voorzien van een (bodem)warmtepomp. De kunststof kozijnen zullen zijn voorzien van isolerende beglazing (triple). De woningen zijn uiteraard gasloos en de energiekosten zullen hier zeer laag zijn, mede vanwege de zeer hoge isolatiewaarde(n) en energie-opbrengst van 20 stuks zonnepanelen per appartement.

Ter wering van de zon zullen screens (op de verdieping) en knikarmschermen (op de begane grond) worden aangebracht, De warmtepomp zal in combinatie met de vloerverwarming op koude dagen zorgen voor een behaaglijke warmte, op de warme dagen zal de warmtepomp in combinatie met de slangen in de vloer zorgen voor welkome verkoeling. Met de hedendaagse techniek is de temperatuur in de woningen aanzienlijk stabieler dan bij vergelijkbare woningen zonder deze techniek.

Alle woningen worden voorzien van een luxe Siematic inbouwkeuken.

De badkamer en het toilet zullen worden opgeleverd met vloer- en wandbetegeling (tot aan het plafond) van Mosa.

Er zijn inmiddels 6 van de 8 woningen verkocht. Dat betekent dat er nog 2 ‘vrij zijn’. Hoe lang?? Dat ligt aan u! De losse parkeerplaatsen zijn inmiddels alle drie verkocht.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 359.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 4.126
Aangeboden sinds
13 december 2020
Soort appartement
Benedenwoning (appartement)
Oppervlakte
87 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
285 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.