Schenkeldijk 16 3291 ER Strijen

  • Verkocht
€ 275.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 januari 2020
Verkoopdatum
14 mei 2020
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Bouw hier uw vrijstaande droomhuis! De hypotheekrente is extreem laag. De kavel is bouwrijp en er is geen B.T.W. verschuldigd!.

De kavel aan de Schenkeldijk 16 ligt aan een rustig klein hofje met inmiddels 2 nieuw gebouwde vrijstaande woningen en thans nog 2 onbebouwde kavels.

De scholen, bushalte en de gezellige en recentelijk NOG leuker gemaakte dorpskern met restaurants, terrassen, winkels en voorzieningen; alles bevindt zich op loopafstand

De kavel is op de tekening aangemerkt als kavel 2.

Bodemonderzoek is reeds uitgevoerd.

Het bestemmingsplan voor deze locatie, Schenkelhof, is vastgesteld.

Onderstaand de visie van de gemeente met betrekking tot de bebouwing van de kavels. Nadere informatie is te vinden op: ID: NL.IMRO.0617.bpschenkelhof-vg01

3.3 Visie op gewenste ontwikkeling
Het stedenbouwkundig plan wordt bepaald door de bouw van 4 vrijstaande woningen in één bouwlaag met kap (goothoogte van 6 meter en bouwhoogte van 9 meter) aan weerszijden van een centraal gelegen woonstraat. Deze woonstraat verbindt de Schenkeldijk met de Hofstee. Hierdoor is het kleinschalige woonbuurtje vanaf drie zijden te bereiken, namelijk met een helling vanaf dijkniveau (de Schenkeldijk) of op polderniveau vanaf de Dam via de Hofstee en vanaf De Viermorgen voor het langzaam verkeer, eveneens via de Hofstee.

Voor vragen zijn we 6 dagen per week van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar. Heeft u vragen aan de gemeente Hoeksche Waard, op dit moment is het telefoonnummer 140186.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 275.000 k.k.
Aangeboden sinds
30 januari 2020
Soort object
Bouwgrond
Perceel
705 m²
Ligging
In centrum, in woonwijk en open ligging
Status
Verkocht
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.