Spui 36 b 3291 EV Strijen

  • Verkocht
€ 550.000 v.o.n.

Omschrijving

Binnen 3 weken zijn alle 13 de woningen van dit plan - zonder betaalde PR campagne - verkocht en 'getekend'. Hopelijk kunnen we u binnenkort blij maken met een andere woning.

Op het terrein van de voormalige basisschool 'Het Spui' worden - op een mooie EN centrale locatie in het dorp 3 semi-vrijstaande herenhuizen en 10 seniorenwoningen gebouwd, door Gebrs. Hooghwerff BV. Met de verkoop van de seniorenwoningen zijn we iets eerder begonnen. Die hebben inmiddels allemaal 'een baasje'.

De 'in deze advertentie aangeboden woning' is bouwnummer 29. De woning is vrijstaand, Alleen de garage is 'aangebouwd aan een laagbouw seniorenwoning'.

Het Spui is een mooie éénrichting 'weg/laan'. Aan de voorzijde ligt de Strijense Haven, waarop u vanuit de woning een fraai uitzicht heeft. De winkels en voorzieningen bevinden zich op 1 minuut loopafstand.

Er is documentatie beschikbaar, zowel digitaal als 'op papier'.

De woningen worden gebouwd 'onder Giw garantie', optimaal geïsoleerd, voorzien van kunststof kozijnen met tripel beglazing en van een verticale bodem/water warmtepomp, in combinatie met een lading zonnepanelen! Voorts ook vloerverwarming en topkoeling, dus altijd zeer behaaglijk.

In de 174 m² wonen en de circa 660 m³ bruto inhoud zijn ook de garage (27 m²) en de bijkeuken (13 m²) meegenomen, aangezien deze van binnenuit bereikbaar zijn en ook heel goed als badkamer en slaapkamer op de begane grond ingericht kunnen worden (voor mantelzorg, levensloopbestendig wonen, of mensen die minder goed ter been zijn of een lichamelijke beperking hebben)

Er is nog veel meer te vertellen, maar dat kunt u allemaal in de brochure lezen.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 550.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 3.161
Aangeboden sinds
10 februari 2021
Soort woonhuis
Herenhuis, halfvrijstaande woning
Oppervlakte
174 m² wonen / 273 m² perceel
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Inhoud
660 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021