• Verkocht

Burgemeester van Stapelestraat Kavel 3 4691 Tholen

€ 125.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 februari 2019
Verkoopdatum
13 februari 2020
Looptijd
12 maanden

Omschrijving

Unieke kans! In de wijk Stadszicht 2 gelegen kavel van 354 m², bestemd voor de bouw van een royale 2/1 kapwoning of een vrijstaand huis geschakeld met de garage van het belendende perceel. In deze opzet is het mogelijk om samen met je vrienden, kennissen of bijvoorbeeld je ouders een gezamenlijke woning te bouwen geheel naar eigen inzicht. Wat zijn je wensen; een grote woonkamer? 6 slaapkamers? Gelijkvloers wonen? Je kunt het allemaal zelf bepalen. Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om een mantelzorgwoning als 2/1 kap te realiseren.

Nieuwbouwproject Stadszicht 2 ligt aan de westrand van Tholen. Dit plan maakt deel uit van een grote, moderne wijkuitbreiding van Tholen stad. Hoewel Stadszicht 2 dicht bij het historische centrum ligt, bevindt het zich midden in een landelijke omgeving. De nieuwe wijk sluit naadloos aan bij het Zeeuwse polderlandschap en is opgezet volgens eigentijdse stedenbouwkundige principes. Daardoor is er volop ruimte voor groene elementen en landschappelijke invloeden.

Deze kavels bieden een unieke kans voor gezinnen en/of senioren die op zoek zijn naar een moderne, kindvriendelijke woonomgeving. Alle denkbare voorzieningen zijn op korte afstand te vinden: kinderdagverblijven, lagere scholen, middelbare scholen, sport- en recreatievoorzieningen en een ruim winkel- en horeca-aanbod.

Dit kavel wordt bouwrijp opgeleverd. De goothoogte van de te bouwen woning mag maximaal 6 meter zijn en de bouwhoogte maximaal 10 meter. De achtertuin van dit kavel is georiënteerd op het zuidoosten.

De foto's in de presentatie zijn bedoeld als inspiratie en geven een impressie van enkele woningen in jaren '30 stijl. Aan de impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie omtrent uw mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige nieuwbouwplannen in Tholen? Laat u nu vrijblijvend inschrijven bij ons kantoor.

Graag tot ziens!

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 125.000 v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
354 m²

Kadastrale gegevens

THOLEN O 2137
Kadastrale kaart
Oppervlakte
354 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Vink Makelaardij

Bel +31164253545

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.