• Verkocht

Eykmanstraat 2 I 6706 JV Wageningen Bovenbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 69 m² wonen
  • 3 slaapkamers
€ 195.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 juni 2021
Verkoopdatum
8 juli 2021
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Eykmanstraat 2 I , 6706 JV Wageningen;

In een rustige woonomgeving gelegen vierkamer-appartement, met drie slaapkamers en een ruim balkon gesitueerd op het zuiden. Het vierkamer-appartement is gelegen op de tweede woonlaag van het complex en heeft een eigen berging in de onderbouw.

Het appartement maakt deel uit van een verzorgd appartementencomplex met een actieve vereniging van Eigenaars.

Het gebouw is gelegen in het groen in een rustige woonwijk met gevarieerde bebouwing. Winkelcentrum “De Tarthorst” is per fiets binnen enkele minuten bereikbaar net als de campus van de WUR, sportcomplex “De Bongerd” en het centrum van Wageningen. Er zijn twee bushaltes op loopafstand bereikbaar.

Woonoppervlakte: ca. 69 m2, Inhoud: ca. 228 m3, bouwjaar: 1959.

Indeling: entree, hal met meterkast en twee vaste kasten, toilet, dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok. De ruime woonkamer geeft toegang tot het balkon met ligging op het westen. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn beiden voorzien van een deur naar het balkon. De derde slaapkamer is gesitueerd aan achterzijde (galerijzijde), welke is voorzien van een vaste kast, de eenvoudige badkamer is voorzien is van een douche en vaste wastafel.

Bijzonderheden:
- Verwarming en warmwatervoorziening via een c.v.-gas combiketel bouwjaar 2014 ;
- Het appartement is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
- De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 146,00 per maand;
- Er kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn in de woning.

De woning maakt deel uit van het verkoopprogramma van de Woningstichting te Wageningen;
- De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2021);
- In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsartikel, een niet- bewonersclausule, een asbestclausule, een toelichtingsclausule NEN2580, en een ouderdomsclausule opgenomen;
- Maatvoeringen en getoonde plattegronden zijn indicatief;
- De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij projectnotaris: Smit & Moormann notariaat te Wageningen;
- Aanvaarding: uiterlijk 10 weken na mondelinge overeenstemming;

*artikel Zelfbewoningplicht
Koper verklaart jegens verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, middels ondertekening van onderhavige koopovereenkomst het door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed voor eigen bewoning en eigen gebruik aan te kopen en te gebruiken en voor eigen bewoning te blijven gebruiken / in eigen gebruik te houden zolang koper eigenaar is van het hierbij door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed. Deze zelfbewoningsplicht geldt voor een maximale periode van 5 jaar na het ondertekenen van het koopcontract. Koper is bekend met het feit dat de zelfbewoningsplicht door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen aan koper wordt opgelegd om niet- en oneigenlijk gebruik van het hierbij verkochte registergoed tegen te gaan. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad, zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter).

artikel Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het ver kochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest
6.4.3.1. in de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Er is een asbestinventarisatierapport aanwezig.

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580
Toelichtingsclausule NEN2580 op eventueel aan koper verstrekte informatie zoals tekeningen, afmetingen en (inhoud/oppervlakte);
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Afwijkingen in tekeningen en gegevens zijn mogelijk. Verkoper en diens makelaar zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de tekeningen en de overige opgegeven (inhoud/oppervlakte) maten.

artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1959, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 195.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.826
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 146,00 per maand

Bouw

Soort appartement
Galerijflat (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
69 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
228 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
2e woonlaag

Energie

Energielabel
D Wat betekent dit?
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Remeha Avanta 24C (gas gestookt combiketel uit 2014, eigendom)

Kadastrale gegevens

WAGENINGEN B 10519
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 146,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaars

NVM aankoopmakelaar

Jillis Baggerman makelaardij

Bel 0318-415484
Mevr. Brons (zoeken en aankoop)
Eykmanstraat 2 I
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Jillis en zijn team hebben de zoektocht naar een huis een stuk prettiger gemaakt in deze lastige markt. De service was uitstekend, ze waren heel goed bereikbaar en dachten echt met mij als klant mee in plaats van snelle winst te willen scoren. Dat heb ik zeer gewaardeerd en maakte dat ik vertrouwen had in het proces en de deskundigheid van Jillis Baggerman. Ik zou de volgende keer zeker weer bij ze aankloppen!
Bereikbaarheid en communicatie
10
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.