• Verkocht

Lakenstraat 74 6659 BL Wamel

€ 150.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 februari 2020
Verkoopdatum
26 mei 2020
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Op een fraaie locatie ligt dit bouwkavel van ruim 500m². Geheel turn-key voor het bouwen van een vrijstaande woning. Vrijwel alle onderzoeken voor deze vrijstaande woning zijn uitgevoerd, het bouwplan is geheel klaar. De omgevingsvergunning is verstrekt. Er zijn sonderingsrapporten, bodemrapporten en bouwtekeningen aanwezig.

Aangezien we het bouwkavel met het bouwplan verkopen, ben je zelf geheel vrij om de woning in eigen beheer te bouwen of wellicht schakel je toch liever een aannemer in. Zodra het plan gerealiseerd is, heb je een royaal vrijstaand huis met ruim bemeten tuin. Een woning met garage en een extra schuur waardoor je de mogelijkheid hebt om aan huis te klussen of hobbyen? Deze half open schuur van ca. ca. 8,5 * 3,95 meter heeft ook een verdieping en is daarmee ook een mooie basis voor een werkplaatsje of magazijn aan huis. Ideaal voor ondernemende mensen. Een fijne gezinswoning gelegen in een prettig buurt, waar de kinderen lekker buiten op het gazon kunnen ravotten en naar school kunnen lopen? Tegelijkertijd ligt de dijk met de daarachter gelegen Waal aan het einde van deze rustige straat en bereik je binnen 5 minuten fietsen het pontje naar de binnenstad van Tiel.

Ben je op zoek naar een royaal vrijstaand huis met een heerlijke ruim bemeten achtertuin, ? Een woning met een garage en een extra schuurtje, waardoor je de mogelijkheid hebt om aan huis te klussen of hobbyen? Een fijne gezinswoning gelegen in een prettig buurt, waar de kinderen lekker buiten op het gazon kunnen ravotten en naar school kunnen lopen? Tegelijkertijd ligt de dijk met de daarachter gelegen Waal aan het einde van deze rustige straat en bereik je binnen 5 minuten fietsen het pontje naar de binnenstad van Tiel.

WAMEL
Het dorp Wamel behoort tot de gemeente West Maas en Waal dat ligt binnen de stedenvierhoek ARNHEM- NIJMEGEN - DEN-BOSCH - UTRECHT en wordt omringd door natuur. Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen, langs de rivier of door polders en bossen. Tevens ligt het waterrecreatiegebied De Gouden Ham met jachthavens binnen de gemeente. Wat een kwaliteiten om je elke dag heerlijk vrij te voelen en te genieten!

Het is fijn wonen in Wamel. Het dorp telt ongeveer 2400 inwoners. Ondanks dat het een klein dorp is zijn er toch verschillende voorzieningen in Wamel te vinden zoals een basisschool, een supermarkt, een voetbal- en een tennisvereniging. Het voetveer naar de stad Tiel is binnen 10 minuten op de fiets te bereiken. Het nabij gelegen dorp Beneden-Leeuwen is ook prima te bereiken en hier zijn veel winkels waaronder 3 grote supermarkten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 150.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
503 m²

Kadastrale gegevens

WAMEL F 2662
Kadastrale kaart
Oppervlakte
503 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Van Erp Makelaardij

Bel 0487 517777

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.