Bouwnummer (Bouwnr. 16) 9088 Wirdum (FR)

  • Verkocht
€ 99.900 k.k.
Onderdeel van project Hikkemieden, Wirdum (FR)

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 augustus 2017
Verkoopdatum
12 juli 2019
Looptijd
22½ maand

Omschrijving

Wonen in Wirdum

Wirdum is een dorp in de gemeente Leeuwarden met bijna 1.000 inwoners. Gelegen op slechts acht kilometer van het centrum van de stad Leeuwarden. In het dorp zijn diverse bedrijven en ondernemers actief. Wirdum biedt u de rust en ruimte met op fietsafstand de stad. De nieuwe Haak om Leeuwarden geeft de bewoners een snelle verbinding richting Groningen en Amsterdam.

Plangebied Hikkemieden
Aan de zuidkant van het dorp Wirdum is het uitbreidingsplan Hikkemieden in ontwikkeling. In het plan is ruimte voor het realiseren van ongeveer 70 woningen, bestaande uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap-woningen en rijwoningen. De gemeente Leeuwarden heeft in de 1e en 2e fase nog 14 vrije kavels in de verkoop. Veel van deze kavels hebben een ruim uitzicht.

De grootte van de kavels varieert van 429 m2 tot 844 m2.
De prijs is vanaf € 68.200 (inclusief BTW)

Optietermijn:
Er kan vrijblijvend 1 maand een optie worden verstrekt. Bij een optieverlenging van 3 maanden dient de optant binnen één week na het nemen van deze optie een waarborgsom te storten van € 1.000,00 inclusief BTW. Dit bedrag zal bij het verlijden van de akte van Levering te betalen koopsom worden verrekend; over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed.
De waarborgsom vervalt aan gemeente Leeuwarden, indien het verlijden van gemelde akte door toedoen van de koper geen doorgang vindt, onverlet de verplichting van de koper tot vergoeding van hieruit voortvloeiende schade, indien deze meer mocht bedragen.

Voor vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen.

U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. Ons kantoor is iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 99.900 k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
487 m²

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en landelijk gelegen
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.